Ayyyy Allah razi olsun carsamba gidip alicam insallah bizede sifa olur. .5 ve 3.5 yaş iki oglum gecede 5 kere isiyolar cok ugrastim..artik yildim 2 aydir hasta bezi bagliyorum..ondan bile cikiyor yatagaherkeze normal gelsede bunu çeken bilir
Ben 17 yaşına kadar isedim...en çokda bundan korkuyom benim sidikliler bana cekmisler..Allahim irsi diebuyugunun 12 yili kucugunun 13.5 yilimi var tüm kötü huylarini babalarindan almışlar ne vardi bu genetigi batasica huylarida babalarına benzeseydi...esim 6 aylikken kv bezlemeyi bırakmış
Ayyyy Allah razi olsun carsamba gidip alicam insallah bizede sifa olur. .5 ve 3.5 yaş iki oglum gecede 5 kere isiyolar cok ugrastim..artik yildim 2 aydir hasta bezi bagliyorum..ondan bile cikiyor yatagaherkeze normal gelsede bunu çeken bilir
Kendi sorununuzun cevabını kendiniz bulmuşsunuz. Çocuklar demekki size çekmişler. Yanlış anlamayın sakın, bizzat görüşünü aldığımız doktorun bilgilerinden yararlanarak bu cümleleri yazıyorum. Allahtan dileyelimki, sizinki kadar uzun sürmesin inşaallahBen 17 yaşına kadar isedim...en çokda bundan korkuyom benim sidikliler bana cekmisler..Allahim irsi diebuyugunun 12 yili kucugunun 13.5 yilimi var tüm kötü huylarini babalarindan almışlar ne vardi bu genetigi batasica huylarida babalarına benzeseydi...esim 6 aylikken kv bezlemeyi bırakmış
Ben 17 yaşına kadar isedim...en çokda bundan korkuyom benim sidikliler bana cekmisler..Allahim irsi diebuyugunun 12 yili kucugunun 13.5 yilimi var tüm kötü huylarini babalarindan almışlar ne vardi bu genetigi batasica huylarida babalarına benzeseydi...esim 6 aylikken kv bezlemeyi bırakmış
Esimde bende sidikliydik aynen bende cok korktum bizeBen 17 yaşına kadar isedim...en çokda bundan korkuyom benim sidikliler bana cekmisler..Allahim irsi diebuyugunun 12 yili kucugunun 13.5 yilimi var tüm kötü huylarini babalarindan almışlar ne vardi bu genetigi batasica huylarida babalarına benzeseydi...esim 6 aylikken kv bezlemeyi bırakmış
Kirkkilit otunu ben daha oncede duymustum gece iseyen cocuklara kaynatip icirdiklerini ama inanmamistimKırkkilitotu enteresan geldi. Çünkü o ot böbrek taşı düşüremeyenler için birebir. Ailemizde kimin böbrek ağrısı olsa -ki bizde böbrek taşı ırsidir- hemen kırkkilitotu içirilir. Gece işemesi konusuna gelince, eğer fizyolojik bir problem bulunamadıysa sorun ya psikolojiktir ya da ırsidir. Yani yapı meselesi. Çok geçmiş olsun.. :)
Kendi sorununuzun cevabını kendiniz bulmuşsunuz. Çocuklar demekki size çekmişler. Yanlış anlamayın sakın, bizzat görüşünü aldığımız doktorun bilgilerinden yararlanarak bu cümleleri yazıyorum. Allahtan dileyelimki, sizinki kadar uzun sürmesin inşaallah
İnsallah cnm.Esimde ben de kardeslerimizde sidikliydik .Ben de cekti iste duzelmeyecek diye cok karamsardim.Bu kirkkilit otunu daha oncede duymustum odem sokturucu idrar yolu enfeksiyonlarini giderici bi ton sifasi var arastirmak lazim dogal cozumleri hemen ilaca sarilmamak lazim
Offf kayınvalideniz ölümüne sallamış.Böyle birşey mümkün mü Allah aşkına.Kendi giderdi tuvalete,totosunu da kendi yıkardı da dedi mi bariBen 17 yaşına kadar isedim...en çokda bundan korkuyom benim sidikliler bana cekmisler..Allahim irsi diebuyugunun 12 yili kucugunun 13.5 yilimi var tüm kötü huylarini babalarindan almışlar ne vardi bu genetigi batasica huylarida babalarına benzeseydi...esim 6 aylikken kv bezlemeyi bırakmış
Ayy aminn bende alıyım kızım 11 oldu minirin kullandık ama hiç işe yaramıyo gerçekten üropan da kullandık cıks olmadı bakalım bide bunu deniyim paylaşımın için teşekkürlerMerhaba hanimlar.Benim 7 yasinda bir oglum var.Her gece altini islatiyordu.Gece cise kaldirdigim halde 2 kere de yataga isiyordu.Doktora goturdum minirin kullandim hicbir faydasi olmadi.Kendisi de cok uzuluyordu.Sonra birgun aktarimdan bunun icin bitki karisimi istedim.Bana kırkkilit otu sari kantaron ve sari ballibaba otlarini karistirdi bunu hergun bir bardak kaynamis suya 1 tatli kasigi seklinde demleyip 15 gun icir dedi.Tadi kotu ama bal ve limon ekledim ögüre mögüre icti yavrum yeterki kurtulayim diye yazik.Allaha sükür ki fayda etti simdi gece kaldirmiyorum bile.Tabi bu arada ayaklarini ve belini sicak tutmasi gerek usutmiycek hic.Cok sukur biz kurtulduk darisi basiniza...