Tuvalet Eğitimi Gece isemesine son

Bezi bıraktığımız andan başlayıp bugüne dek yaşadığımız sorunlar, altına kaçırma, tuvalet eğitimine dair herşeyin paylaşıldığı alandır.

pavri

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2009
17
10
42
Merhaba hanimlar.Benim 7 yasinda bir oglum var.Her gece altini islatiyordu.Gece cise kaldirdigim halde 2 kere de yataga isiyordu.Doktora goturdum minirin kullandim hicbir faydasi olmadi.Kendisi de cok uzuluyordu.Sonra birgun aktarimdan bunun icin bitki karisimi istedim.Bana kırkkilit otu sari kantaron ve sari ballibaba otlarini karistirdi bunu hergun bir bardak kaynamis suya 1 tatli kasigi seklinde demleyip 15 gun icir dedi.Tadi kotu ama bal ve limon ekledim ögüre mögüre icti yavrum yeterki kurtulayim diye yazik.Allaha sükür ki fayda etti simdi gece kaldirmiyorum bile.Tabi bu arada ayaklarini ve belini sicak tutmasi gerek usutmiycek hic.Cok sukur biz kurtulduk darisi basiniza...

Ayyyy Allah razi olsun carsamba gidip alicam insallah bizede sifa olur. .5 ve 3.5 yaş iki oglum gecede 5 kere isiyolar cok ugrastim..artik yildim 2 aydir hasta bezi bagliyorum..ondan bile cikiyor yataga:KK14: herkeze normal gelsede bunu çeken bilir

Kırkkilitotu enteresan geldi. Çünkü o ot böbrek taşı düşüremeyenler için birebir. Ailemizde kimin böbrek ağrısı olsa -ki bizde böbrek taşı ırsidir- hemen kırkkilitotu içirilir. Gece işemesi konusuna gelince, eğer fizyolojik bir problem bulunamadıysa sorun ya psikolojiktir ya da ırsidir. Yani yapı meselesi. Çok geçmiş olsun.. :)

Ben 17 yaşına kadar isedim...en çokda bundan korkuyom benim sidikliler bana cekmisler..Allahim irsi die :KK17: buyugunun 12 yili kucugunun 13.5 yilimi var:KK14: tüm kötü huylarini babalarindan almışlar:KK11: ne vardi bu genetigi batasica huylarida babalarına benzeseydi...esim 6 aylikken kv bezlemeyi bırakmış:KK61:

Ben 17 yaşına kadar isedim...en çokda bundan korkuyom benim sidikliler bana cekmisler..Allahim irsi die :KK17: buyugunun 12 yili kucugunun 13.5 yilimi var:KK14: tüm kötü huylarini babalarindan almışlar:KK11: ne vardi bu genetigi batasica huylarida babalarına benzeseydi...esim 6 aylikken kv bezlemeyi bırakmış:KK61:

Sonra sizinki nasıl kesildi hani ergenlikte biter vs derler de 17 yaş geç geldi

Bilirim 6 numara bez arardim heryerde o da yetmiyodu alezler hasta bezleri...bende cok cektim cok iyi anliyorum internette cok aradim yorumlara baktim belki bi caresini bulan vardir da yazmistir diye.Cok zor hem cocuk icin hem anne icin sizinkiler daha kucukmus buyuyunce utaniyorlar bi yerde kalmak istemiyolar.insallah sizde kurtulursunuz ama sizinkiler kucuk zarari olurmu bilmiyorum bu bitkilerin once onu bi ogrenin
Ayyyy Allah razi olsun carsamba gidip alicam insallah bizede sifa olur. .5 ve 3.5 yaş iki oglum gecede 5 kere isiyolar cok ugrastim..artik yildim 2 aydir hasta bezi bagliyorum..ondan bile cikiyor yataga:KK14: herkeze normal gelsede bunu çeken bilir

ir diye

Valla adet olurken bile gece isiyodum..birden kesildi lise bitince calismaya başladım. .ise girer girmez sanki bicak keser gibi kesildi. .benim ufagim erkek kardesimde 19 yasinda kesildi oda üniversiteye baslayinca birden bitti...annecim yillarca sidigimizle uğraştı:KK11:

Kendi sorununuzun cevabını kendiniz bulmuşsunuz. Çocuklar demekki size çekmişler. Yanlış anlamayın sakın, bizzat görüşünü aldığımız doktorun bilgilerinden yararlanarak bu cümleleri yazıyorum. Allahtan dileyelimki, sizinki kadar uzun sürmesin inşaallah:KK35:

Benim umudum var..inşallah duzelicekler..dualarım bile bu yönde. .bende cok araştırdım fakat elle tutulur bir sonuc bulamadim..ama cok inancliyim belki P pavri nin yazdığı sey benim carem olacak:KK45:

Ben sorguluyorum neden isiyordum die..sobali evde soguk odalarda yatiyorduk..v.c den kedi büyüklüğünde fareler cikiyodu...bende fare fobisi var..korkudan acaba bilinclimi gitmiyordum...birde yan komsunun evine hirsiz girmişti. .tatbikat icin getirdiklerinde ben büyük olan lavabo penceresinden izledim ogun anlatilanlari...w.cden buyuzdenmi korkuyodum ben korkularima bagliyorum isememi...Psikolojik di bence..sonra ergenlikden sonra korkunun kafamda oldugunu anladim demekki..ne bilim işte aklimda deli sorular...oglanlari 1 saat ogle uykusuna yatirsam yer gök sidik..hergun 3 makine çamaşır yika as.topla katla
..yoruldum

Esimde bende sidikliydik aynen bende cok korktum bize
Kırkkilitotu enteresan geldi. Çünkü o ot böbrek taşı düşüremeyenler için birebir. Ailemizde kimin böbrek ağrısı olsa -ki bizde böbrek taşı ırsidir- hemen kırkkilitotu içirilir. Gece işemesi konusuna gelince, eğer fizyolojik bir problem bulunamadıysa sorun ya psikolojiktir ya da ırsidir. Yani yapı meselesi. Çok geçmiş olsun.. :)
Kirkkilit otunu ben daha oncede duymustum gece iseyen cocuklara kaynatip icirdiklerini ama inanmamistim
Kendi sorununuzun cevabını kendiniz bulmuşsunuz. Çocuklar demekki size çekmişler. Yanlış anlamayın sakın, bizzat görüşünü aldığımız doktorun bilgilerinden yararlanarak bu cümleleri yazıyorum. Allahtan dileyelimki, sizinki kadar uzun sürmesin inşaallah:KK35:
Benim umudum var..inşallah duzelicekler..dualarım bile bu yönde. .bende cok araştırdım fakat elle tutulur bir sonuc bulamadim..ama cok inancliyim belki P pavri nin yazdığı sey benim carem olacak:KK45:
İnsallah cnm.Esimde ben de kardeslerimizde sidikliydik .Ben de cekti iste duzelmeyecek diye cok karamsardim.Bu kirkkilit otunu daha oncede duymustum odem sokturucu idrar yolu enfeksiyonlarini giderici bi ton sifasi var arastirmak lazim dogal cozumleri hemen ilaca sarilmamak lazim

Offf kayınvalideniz ölümüne sallamış.Böyle birşey mümkün mü Allah aşkına.Kendi giderdi tuvalete,totosunu da kendi yıkardı da dedi mi bari:KK70:

Merhaba hanimlar.Benim 7 yasinda bir oglum var.Her gece altini islatiyordu.Gece cise kaldirdigim halde 2 kere de yataga isiyordu.Doktora goturdum minirin kullandim hicbir faydasi olmadi.Kendisi de cok uzuluyordu.Sonra birgun aktarimdan bunun icin bitki karisimi istedim.Bana kırkkilit otu sari kantaron ve sari ballibaba otlarini karistirdi bunu hergun bir bardak kaynamis suya 1 tatli kasigi seklinde demleyip 15 gun icir dedi.Tadi kotu ama bal ve limon ekledim ögüre mögüre icti yavrum yeterki kurtulayim diye yazik.Allaha sükür ki fayda etti simdi gece kaldirmiyorum bile.Tabi bu arada ayaklarini ve belini sicak tutmasi gerek usutmiycek hic.Cok sukur biz kurtulduk darisi basiniza...
Ayy aminn bende alıyım kızım 11 oldu minirin kullandık ama hiç işe yaramıyo gerçekten üropan da kullandık cıks olmadı bakalım bide bunu deniyim paylaşımın için teşekkürler :KK200:

Baska deneyen varmi arkadaslar benim kiximdada var cis sikintisi deniycem bunu ama deneyenler yazsa daha cok umutlanacagim

X