Gece gece yine aklıma düşecek bir şey buldum

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
391
Eşim genel olarak dizi film izlemeyi sever ama şuan ki gibi delibdana gibi değil fırsat buldukça falan izlerdi.

Şimdi bakıyorum bir yarış halinde sanki yemek masasında bile bir dizi her fırsatta sürekli yarış halinde su bitsin bunu izlicem falan çok bahsediliyor. Falan diyor

Geçmiş sezon filmleri dizileri genelde
Ben izlemedim ama fi bana hep bayanlarin daha çok izliyecegi bir dizi gibi geliyor du.
Bu bitsin fi izlicem dedi.

Aklıma düştü neden merak salmış olabilir gece gece

Eskiden ben de dizi/film izlemezdim ama şu anda her boş anımda izliyorum altında yatan bir sebep yok hoşuma gidiyor artık izlemek ondan dolayı yani.
Siz de eşinize eşlik edin mesela dizi film günü yapın alın içeceklerinizi mısırlarınızı meyvelerinizi uzanarak izleyin miss gibiii

Kafamı dagitmak için bende bı ara sürekli izliyordum. Hatta atlı kovalıyor gibi peş peşe bölümleri izlerdim bitsin ötekine geçeyim diye. Bide yarım bırakmayı sevmiyorsa ondan öyledir bitsin diye sofraya kadar taşıyor olabilir.

Aklınıza bir şey düşürmek için zorlamayın. Diziye sarınca öyle olur zaten gözünü ayırmadan bir onu bir onu izler insan. Dizi izlemesinden ne çıkarım yapıcaksınız zaten o da mı yasak

Yorumları ilgisini çekmiştir. Fi filimi çekilirken çoğunlukla kadınlar izleyecek mi demişler. Boşuna kafana takmak için takma. sen de otur izle birlikte kritik yapın yorumlayın en sevdiğim aktivite. Ne demek istedi mesajı neydi nerde hata vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…