- 25 Temmuz 2013
- 3.822
- 12.043
-
- Konu Sahibi SusmayanKalem
Valla ödev falan bilmem de biz haftada iki flash disk e 20 30 kadar film attıryoruz bi On Yirmi tl oluyor uygun yani
Ay gerçekten çok uygunmuş ya . Benim flaşım 16 gb yeter mi ki ? Sadece matematik dersi iin gerekli videolerı rica edeceğim youtube den indirecek . Ay yapar mı ya ??. Basiretim bağlanmış gibi hissediyordum şuan çok iyiyim :))
internet cafede kendinizde indirebilirsiniz niye ekstra ücret ödemeniz gereksin. sonuçta siz belirli bir ücret karşılıgı saatlik kiralıyorsunuz
hem uydu hem internet saglayan dsmart, digitürk var, bunlar işinizi çözer.
Sosyal medyayı açmıyor diyorsun, videolar sosyal medyada mı?
Matematik geometri sorularını bana özelden atabilirsin.
ben hiç internet kafeye gitmedim :)) Bir kere evde film indirmeye çalışmıştım yaklaşık 1 saatimi filan aldı :) Özürlüyüm bu konudaO yüzden karşı tarafla anlaşıp yapmak daha mantıklı olur birde adam bana video indirmek yasak derse , hiç gitmediğim için kuralını adabını bilmiyorum .
Canım bizim ev -1 olduğu için bunların çekmeme ihtimali çok yüksek :))
Ktunnel gibi siteler var oralar aracılığıyla denesene bi YouTube'a girmeyi.Youtubeden izliyorum . Youtubeyi açmıyor . Hocaların kendi web siteleri var onlarda da video yine youtube kaynaklı olduğu için yine açmıyor.
Atacağımdan emin olabilirsinBenim soruları çözecek birilerine çok ihtiyacım var
video indirmek bazılarında yasak bazılarında serbest diye biliyorum, tabi sizden daha hızlı çözüm bulabilir ama para ister
bu kot da falan olmayla alakası yok direk uydudan alıyorsunuz zaten sinyali çanaktan oda çatıda olur.
Ktunnel gibi siteler var oralar aracılığıyla denesene bi YouTube'a girmeyi.
At lütfen oldukça, yardımcı olabilirsem çok sevinirim.
hımm bunu bilmiyordum hani evde hat çekmeyince onlarda çekmez diye düşünmüştük bunu babamla konuşacağım .
araştırmakta yarar var
valla bu gün babama söyledim hepsini . Genç bir tanıdığı varmış kamera sistem kurulumu ve internet kafe işiyle uğraşan . Adam buna demiş ki abi ben senin yerine konuşur hallederim filan . Benim videoları da ona yaptırmayı düşünüyor yine bu fikirleri o adama sorar :)) Ama fikirler filan çok güzel çok teşekkür ederim Allah cc razı olsun ...
belli mi canım indireceğin konu ve sitelerKızlar derdim evdeki internet . Olayı üstü en kapalı şekilde özet geçmek istiyorum .
Geçen seneye kadar sınırsız internetimiz vardı . Bu internet ortaktı . Ortağımızın radikal bir kararla interneti kapattırması sonucu netsiz kaldım . Aslında babam internet kapanmadan üstüne alabilirdi fakat ben sıfırdan net alacağım dedi ama alamadı . Alamamasının sebebi bizim bulunduğumuz mahallede kutu yokmuş . Ttnet ya Tr nin en iyi internet mağzası bizim internet sorunumuzu çözemiyor ! Belki bilirsiniz İstanbul da ama kırsalda bir köyde yaşıyoruz. Ailem buradaki devlet kurumunun lojmanında kalıyor . O kuruma ait interneti kullanmamızda bir sıkıntı yok fakat net devlete ait olduğu için hiçbir sosyal medyayı açmıyor. Açtığı tek şey kk . Babamla son konuşmamızda 1 haftada daha ttnet için uğraşacağını olmazsa türkcelin kini kullanacağını söyledi ama hani gelsinler kursunlar vs yine en az 3 hafta eminim artık 3 aydır bekliyoruz(( Derdim bu .
Evde ygs lys ye hazırlanıyorum ve etten hoca dinlemeden ,dinleyerek öğrenmeye alışmış birisi için çok zor . Hani sözle dersleri evden bir şekilde yapıyorum da sayısallar hep eksik kalıyor. Dershaneye de gitmiyorum eee netten hoca izleyemiyorum aklıma ;
en sonunda gecenin bu saatinde ders çalışırken parlak zekamın ürünü bir fikir geldi . Bir internet kafeye gitsem . ( hayatım boyunca hiç gitmedim) İzlemem gereken ders videolarını flaşıma indirsem nasıl olur . Ve sonra daha parlak fikir düşündüm belli bir ücret karşılığında internet kafe sahibi bu isteğimi yerin getirir mi ? belki bir 50 tane video indirecek . Yaparsa kaça yapar ? Bu fikir nasıl ?
belli mi canım indireceğin konu ve siteler
ben eve geçince bir bakayım bende de videolar vardı
eger link falan belliyse ve ben de indirebilirsem mail adresini at sen bir bana özelden
demokraside çareler tükenmez
olur olmaz bir deneyelim
hadi bakalım :)))) bekliyorum
tamam tatlımSeviyorum senibabam arkadasiyla bir kac tanesini halletti 2 gun oncede konustum onlar yetmedi dedim bu youtubede hicalara geldim diye bir kanal var ygs matematik videolarinin hepsini bir dosyada toplamislar doayada toplam 117 video var ama bence baya sağlam . Arkadaslariyla onu halledecek insallah . Olmazsa aklimdasin ablammm
İnternet altyapısı varsa sorun değil o kutunun kurulması 3 hafta da kurulur 1 ayda da fakat internet alt yapısı yoksa kurulmaz alt yapı için de önce türk telekomun kurması gerek ama lojmanda var galiba kurumda o zaman alt yapı olması gerek.Kızlar derdim evdeki internet . Olayı üstü en kapalı şekilde özet geçmek istiyorum .
Geçen seneye kadar sınırsız internetimiz vardı . Bu internet ortaktı . Ortağımızın radikal bir kararla interneti kapattırması sonucu netsiz kaldım . Aslında babam internet kapanmadan üstüne alabilirdi fakat ben sıfırdan net alacağım dedi ama alamadı . Alamamasının sebebi bizim bulunduğumuz mahallede kutu yokmuş . Ttnet ya Tr nin en iyi internet mağzası bizim internet sorunumuzu çözemiyor ! Belki bilirsiniz İstanbul da ama kırsalda bir köyde yaşıyoruz. Ailem buradaki devlet kurumunun lojmanında kalıyor . O kuruma ait interneti kullanmamızda bir sıkıntı yok fakat net devlete ait olduğu için hiçbir sosyal medyayı açmıyor. Açtığı tek şey kk . Babamla son konuşmamızda 1 haftada daha ttnet için uğraşacağını olmazsa türkcelin kini kullanacağını söyledi ama hani gelsinler kursunlar vs yine en az 3 hafta eminim artık 3 aydır bekliyoruz(( Derdim bu .
Evde ygs lys ye hazırlanıyorum ve etten hoca dinlemeden ,dinleyerek öğrenmeye alışmış birisi için çok zor . Hani sözle dersleri evden bir şekilde yapıyorum da sayısallar hep eksik kalıyor. Dershaneye de gitmiyorum eee netten hoca izleyemiyorum aklıma ;
en sonunda gecenin bu saatinde ders çalışırken parlak zekamın ürünü bir fikir geldi . Bir internet kafeye gitsem . ( hayatım boyunca hiç gitmedim) İzlemem gereken ders videolarını flaşıma indirsem nasıl olur . Ve sonra daha parlak fikir düşündüm belli bir ücret karşılığında internet kafe sahibi bu isteğimi yerin getirir mi ? belki bir 50 tane video indirecek . Yaparsa kaça yapar ? Bu fikir nasıl ?
daha önceden binada internet vardı . Şimdi nasıl olduysa yok ! babam aradı olmadı araya aracı koydu aracıda yapamadı artık oda ne yapayım diyorİnternet altyapısı varsa sorun değil o kutunun kurulması 3 hafta da kurulur 1 ayda da fakat internet alt yapısı yoksa kurulmaz alt yapı için de önce türk telekomun kurması gerek ama lojmanda var galiba kurumda o zaman alt yapı olması gerek.
günaydın,köyde mi yaşıyorsunuz eğer öyleyse alt yapı sorunumu var acaba yani sık sık bağlantı kesimi vs.daha önceden binada internet vardı . Şimdi nasıl olduysa yok ! babam aradı olmadı araya aracı koydu aracıda yapamadı artık oda ne yapayım diyor