Gece gece gelen 2 kötü haber :(

Hepinize tek tek yorum yapmıştım ama sitede teknik sorun nedeniyle bugünki yazışmalar silinmiş.
Canı gönülden tekrar teşekkür ederim. Allah razı olsun kızlar

Canım , çok geçmiş olsun Çok üzüldüm.
Özellikle o çocuğa. Kıyamam. Yüzü hiç gülmemiş. Allahım, yardım etsin Ya Rabbim.
Gerçekten çok üzüldüm !!!!
İkizlere gelince, ALLAH sağlık versin , ömür versin canım...

kaza için çok geçmiş olsun.halanızın ikizlerine gelince Rabbim ömür verdikten sonra hiçbir şey olmaz.benimde ikizlerim erken doğdu,birinde solunum sıkıntısı vardı diğeri de 1600 gr.doğmuştu..hikayemiz benziyor yani..kötü günler geçip gitsin İnşallah..

Haberlerde görmüştüm çok geçmiş olsun Allah sabır versin ...

Kıyamam ya.

Rabbim sabır versin size,bebeklere de abinize de acil şifalar versin.

Sağlık ne büyük nimet.

Allah yar ve yardımcınız olsun canım. Bizim de bundan 23 gün önce amcamızın oğlu 28 yaşında iş kazasında yaşamını yitirdi. Yoğun bakım hastane faslı bile olamadan ölüm haberini aldık. Hala gerçek mi değil mi bunun ayırdında değiliz.
Herşey Allah'tan,ve bize düşen sabretmek.
Allah kolaylıklar versin bizlere,Şafi ismiylede şifa nasip etsin hastalara.

Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin.. Her iki aileye de sabır diliyorum.

Amin kızlar. Bebeklerin durumu şimdilik iyimiş. Ama tabi abimizin psikolojisi nasıldır kimbilir. Ne kadar normal insan gibi olmasada iç dünyasında neler yaşıyordur

Allah yardımcınız olsun inş..Rabbim doğruyu bilendir hayırlısı olsun ve sizlere bütün sıkıntıda olanlara sabır,güç wersin...

çok çok geçmiş olsun onunda sınavı boyleymıs demek ki

bebeklerde insallah saglıgına kavusurlar

dua edecem bol bol umarım hersey duzelır

ay cnm çok geçmiş olsun.buna benzer olayı 1 ay önce falan yaşadım.bizim de yakın bir akrabamız köyde traktör kullanınca kaza geçirdi ölümde döndü ve onunda bacağını kestiler:// çok zor bir şey allah yardımcıları olsun ama yaşam devam ediyor ve bize düşen görevde onlara moral vermek için yanları da olmak

çok geçmiş olsun Allah yardımcınız olsun büyük sabır versin

Allah acil sifalar versin,sifaya ihtiyaci olan herkese..cok gecmis olsun..

canım geçmiş olsun ben bu haberi izlemiştim yaaa haberlerde kamyon belediye otobüsüne durakta çarpmiş değilmi görgü şahitleride çok hızlı geldiğini söylemişti dikkatsizlik ve hız malesef masum insanların canını yakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…