gece gece dertlendim

işte o emeği vermesi için nasıl bir konuşma yapacağım onu düşünüyorum...olmayacak,düzelmeyecekse ben istemesiğim,mutsu olduğum bir hayatın içinde kaybolup gitmek istemiyorum
Yaşadıklarınızı en iyi siz bilirsiniz ancak daha 1 sene olmuş evleneli, biraz acele değil mi bu ayrılık isteği? Yukarıda denildiği gibi daha henüz evliliğiniz, ilişkiniz oturmamış aslında. Oturup konuşmalısınız ama rest çekerek değil, karşılıklı nasil orta yol bulabilirsiniz bunun üzerine. Örneğin erkenden uyuyorsa, belki fazla kilolu tamamen hormonel oluyor, ya da evlenmeden önce de böyleydi bir çok etken olabilir. Aynı şekilde siz de destek istemekte haklısınız buna lafım yok. Ben sadece hemen köprüleri atmaya istekli olmayın bu kadar diyorum eğer eşinizi seviyorsanız, sevmiyorsanız tabii siz bilirsiniz.

evet ayrı odada uyumak oldukça büyük bir lüksmüş adam geri dönemiyor...aslında benim karakterimde ki kimseye minnet etmem durumu tetikledi bu hali...ben bakarım,ben temizlerim annem yanıma gelmişti doğum sonrası yardım için gece onu bile kaldırmamıştım yardım etmesi için ...kendime de bi ayar vermem gerekli aslında
Yapmayın. Sürekli her şeyi siz yaparak, insanlara izin vermeyerek sonra elinizden yapılacak işi almalarını bekleyemezsiniz.

Bir kere alışmamış olacaklar ya da siz böyle yaparak o sizin görevinizmis gibi bir hale dönüşecek.

Kaldı ki çocuk sadece sizin değil. Eşiniz de bunun bir parçası anneniz bile bir noktada parçası. İzin verin insanlar yükünüzü hafifletsin. Fedakarlık yapan insanların ben mutlu olduğunu hiçbir yerde görmedim. En son kimse siz madalya vermediği gibi keşke yapmasaydımla bitiyor tüm bu hikayeler.

Yapmayın. Sürekli her şeyi siz yaparak, insanlara izin vermeyerek sonra elinizden yapılacak işi almalarını bekleyemezsiniz.

Bir kere alışmamış olacaklar ya da siz böyle yaparak o sizin görevinizmis gibi bir hale dönüşecek.

Kaldı ki çocuk sadece sizin değil. Eşiniz de bunun bir parçası anneniz bile bir noktada parçası. İzin verin insanlar yükünüzü hafifletsin. Fedakarlık yapan insanların ben mutlu olduğunu hiçbir yerde görmedim. En son kimse siz madalya vermediği gibi keşke yapmasaydımla bitiyor tüm bu hikayeler.
bu benim yapım malesef herşeyimi kendim yaptım,yardım istemekde hep zorlanmışımdir ama evliliğimde ve çocuk meselesinde sorumluluğu paylaşmam gerek.eşimede yüküme yardım etmesi gerektiğini anlatmalıyım

Back