gece gece dertlendim

Kafanızda düşündüğünüz gibi biri değil bence eşiniz.
Eşimi sizmi iyi takıyorsunuz benmi ne saçma yorum eşim beni seviyor ama evimizde cocuk yok oda bnde sıkıldık aile kavramını hala tadamadık lütfen düşünerek yorum yapın!

Cogugum olsun istiyorum adam canı ne zaman isterse o zaman oluyor yumurtlama günlerimi hesaplıyorum yok yorgunum yok şu gerçekten erkekleri anlamıyorum o zaman niye evlendin

Yazdıklarınız çelişkili diyorum.
Merhametli insan, siz kendinizi kötü hissederken sizi görmezden gelmez.
Sizi seven insan, size soğuk davranmaz.
Cinselliği sadece kendi doyumları için kullanmaz.

Eşimi sizmi iyi takıyorsunuz benmi ne saçma yorum eşim beni seviyor ama evimizde cocuk yok oda bnde sıkıldık aile kavramını hala tadamadık lütfen düşünerek yorum yapın!
Cay kaşığına razi geliyorsunuz insanlarin kepceye burun kivirdigi bu sevgi deryasinda.

Bende sizinle aynı karakterdeyim kimseye minnet etmem ama bebek sadece sizin değil, bebek bakımında iş bölümü yapmak minnet etmek olmuyor, aksine babası olarak bebeğin sorumluluğunu almalı, kendi işi yorulmuyor istediği zaman dinleniyor diyorsunuz, o zaman hem ev işlerinde hem bebek bakımında sizin kadar sorumluluk almasını sağlayın, yatak ayırma işine de son verin, özel hayatınızla ilgili iyi bir konuşma yaptıktan sonra da gidişata göre hayatınıza yön verirsiniz.

evet iyi bir konuşms şart ve çocuk konusunda sorumluluk paylaşımı yapmam da şart hem ruhen hem bedenen yoruluyorum

evet iyi bir konuşms şart ve çocuk konusunda sorumluluk paylaşımı yapmam da şart hem ruhen hem bedenen yoruluyorum
Kesinlikle.
Bunu sinirlenmeden öfke patlaması yaşamadan yapın, lohusa sayılırsınız duygu durumunuz değişkenlik gösterecektir, konuşurken sakin olmaya çalışır ağlama bağırma nöbetine girmezseniz kendinizi çok daha iyi ifade edersiniz.

Başlarda belki diretecektir yapmak istemeyecektir ama siz yılmadan eşinizi ev işlerine de bebek bakımına da ortak edin, babalık sadece maddi ihtiyaçları karşılamakla olmuyor, gazı, gece uykusuzluğu, altını bezlemesi vs baba da iştirak etmeli, verin eline gazını çıkarsın altını değiştirsin, bebek yıkamayı öğretin yıkasın, o bebekle ilgilenirken siz kendinize nefes alacak zaman yaratın, çıkın dolaşın biraz insanlar arasına karışın kafanız dağılır soluklanırsınız, her şeye kendiniz koştuğunuz için de tahammül sınırlarınız zorlanıyor şu an, büyük sorunlarınız bir yana, küçük şeylerden bile tartışma çıkar bu gibi durumlarda.

Önce kafanızı toplayın, adım adım gidin sonra baktınız olmuyor herkes yoluna dersiniz

Biz de 2.5-3 senedir ayrı uyuyoruz kızım rahat vermediği için. İşler pek iyiye gitmiyor 1 yaş civarı çocuğun odasını ayır derim. Ben eşim yüzünden 1 yaşından sonra kendi yatağımıza aldım sonuç adam gitti salonda yatıyo senelerdir

Yani bu tip konularda konuşmanın ne yararı olur ki.
Adam belli ki sizi cinsel anlamda istemiyor.
Zorla görev gibi yapmasunu istemezdim ben açıkcası.
Ayrı yatmak falan da bahane.

Yahu kocadan sevgi ve birliktelik talep edilemeyecekse dışardaki adamdan ne farkı var ki.
Adı üzerinde koca bu.
Canı istemiyordur,artık çekici gelmiyorsunuzdur yahut bir rahatsızlığı vardır bunlar baska.
Böyle bir durumda kaçmak yerine sizinle içinde bulunduğu durumu paylaşması gerekiyor zaten.
Boşanmak abartı olur şu an için,ancak kaçmasina da müsade etmeyin.
Nedenini sorun,neden kaçmaya çalıştığını öğrenin..
Begenmiyorumlar,canım istemiyorlar,işler güçler sürekli bahane ediliyorsa sonrssinda ayrılın.
Yahu ben bazen işten dondugumde de sabahlara kadar hesap yapip çizelge kapatıyorum.
O haldeyken bile uzerime bir bardak su koysanız ısınır..
Yani işi bahane etmesin..
Gerçek nedeni söylesin.

aslında ilişki talebinde çekimser deģildim ama son iki aydır bir gurur yapma işine girdim doğum klomum çoğu kaldı malesef o yüzden istenmediğimi düşünmeye başlamıştım ısrar etmeden çekiliyordum kenara

Zathara,problem aslında senin kendini şartlandırmanda.
Begenilmeyecegini dusunmende.
Aslında bu durumu yönetmek biraz da eşinin görevi.
İlgisini ve alakasını kestiği için seni bu şekilde düşünmeye itmiş.
Ayrıca limon kadar yerden karpuz büyüklüğünde bir canlı dunyaya getirmek pek de kolay değil.
Bu nedenle kocanın seni sadece doğum kilolari yüzünden beğenmeyecegini sanmıyorum.
Aksi takdirde bu aşk/sevgi olmaz zaten.
Aranızdaki iletişim problemini çözüp gerçek nedeni anladiginizda herkes huzur bulacak.

Sana yaklaşmamasının en son bahanesi bebek! Eşin ya kendini yetersiz görüyor, ya seni beğenmiyor ya da yaşamdaki stresler altında eziliyor, tabii ki cinsel tercihi değişmediyse.

Sana yaklaşmamasının en son bahanesi bebek! Eşin ya kendini yetersiz görüyor, ya seni beğenmiyor ya da yaşamdaki stresler altında eziliyor, tabii ki cinsel tercihi değişmediyse.
cinsel tercihi değişmekten kastınız kendi cinsine ilgiden bahsediyorsanız o değişmeyik ondan eminim. ama başka kadını tercihten bahsediyorsanız ondan da eminim ,işi gereği pek sosyal hayatı yok en fazla hafta da 1 gün arkadaşlarıyla buluşup bira fıstık eşliğinde sohbet ediliyor

cinsel tercihi değişmekten kastınız kendi cinsine ilgiden bahsediyorsanız o değişmeyik ondan eminim.
Paravan evlilik yapan o kadar çok kişi var ki, emin olman imkansız. Madem başka bir kadın ya da paravan evlilik olmadığından eminsin, o halde iş/hayat stresi etkin değilse ya kendini yetersiz buluyor ya da seni beğenmiyor.

beni beğenmediğini hissettirmedi allah varama itiraf edeyim ben kendimi beğenmiyorum. vermem gereken kilom var çocuğa çok fazla vakit ayırdığımdan doğru dürüst kendime yönelemedim ama bi silkelenip kendime gelmem gerektiğinin farkımdayım

Bende yeni dogum yaptim benimkide tam tersi asiri zayifladim o yuzden cekimserim ama bebeklzrden vakit kalsin kendime bakim birakmayim diye bir saat az uyuyorum canim ciksa yapiyorum bunu aslinda sorun ese kendini begenditmek degil kendi ozguvenimi yitirmek istemiyorum
seni anliyorum o yuzden ama yataklar ayrilinca acayip bir sogukluk girer araya tahminimce birde uzun sure biseyler yasamayinca iki dusman gibi oluyor esler

kendinize vakit tanıyın biraz. bebeğin ilk zamanları çok zor, dinamikler değişebilir. erkekler de eşlerini reddedebilir. o an belki modu yoktur, canı istemiyordur olabilir böyle şeyler. kendinizi dolduruşa getirmeyin. biraz zaman vermekte, kavga etmemekte fayda var. 1 yıl içinde çok köklü değişiklikler olmuş hayatınızda. alışması zaman alır elbet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…