İlk önce konuşun tabi kigece gece kendimi kurmaktansa yazayım dedim. 1senelik evliyim 4 aylık bir kızım var.doğumdan beri eşle yataklar ayrıldı.geçen hafta yatağa geldi çocuk sık uyanıyor, sabah işe erken kalkıyorum diye tekrar ayırdık .ben şuan sinirden uyuyamıyorum sebebi de akşam biraz yakınlaşmak istedim resmen kaçmaya yer aradı.mırın,krın ederken kız uyandı bizim iş yattı.bi yarım saat durdu beyfendi"iznin olursa uyumaya gidiyorum" dedi bende sinir olsam da belli etmedim git dedim.ama şuan başım ağrıyor düşünmekten.
sabah bir konuşma yapayım diyorum biz ev arkadaşı değiliz ,yada senin vitrine koyduğun konu mankeni değilim diyeceğim ...sevişelim desem kaçacak gibi oluyor oluncada zaten erken boşalma sorunumuz var ...ben bu adamla konuşayım mı yoksa bu adam düzelmez yol yakınken ben boşanma dilekçesini vereyim mi (şuan çok sinirliyim gidip uyandırmamak için zor tutuyorum kendimi)
Yatakları ayırmak korkunç bir hata. Ne olursa olsun bunu yapmayın , hemen geri birleştirin. Herkes işe gidiyor sabah. Hissettiklerinizi oturun konuşun, evliliğe adapte olamamanız normal evli hissedemeden çocuk gelmiş, hemen yakıp yıkmayın köprüleri.gece gece kendimi kurmaktansa yazayım dedim. 1senelik evliyim 4 aylık bir kızım var.doğumdan beri eşle yataklar ayrıldı.geçen hafta yatağa geldi çocuk sık uyanıyor, sabah işe erken kalkıyorum diye tekrar ayırdık .ben şuan sinirden uyuyamıyorum sebebi de akşam biraz yakınlaşmak istedim resmen kaçmaya yer aradı.mırın,krın ederken kız uyandı bizim iş yattı.bi yarım saat durdu beyfendi"iznin olursa uyumaya gidiyorum" dedi bende sinir olsam da belli etmedim git dedim.ama şuan başım ağrıyor düşünmekten.
sabah bir konuşma yapayım diyorum biz ev arkadaşı değiliz ,yada senin vitrine koyduğun konu mankeni değilim diyeceğim ...sevişelim desem kaçacak gibi oluyor oluncada zaten erken boşalma sorunumuz var ...ben bu adamla konuşayım mı yoksa bu adam düzelmez yol yakınken ben boşanma dilekçesini vereyim mi (şuan çok sinirliyim gidip uyandırmamak için zor tutuyorum kendimi)
konuşmayada korkuyorum herşeyi dalgaya alıyor yada laf kalabalığı yapıyor konu kapanı veriyor..ama yarın hiç bir şekilde ciddiyetimi bozmadan,bozdurmadan adam akıllı bir konuşma yapmam lazım yoksa yavaştan soğumaya başlıyorumİlk önce konuşun tabi ki
Hep mi böyle? İş yoğunluğuna bağlı bazı günler normal karşılanabilir ama hep bu şekildeyse problem.gece gece kendimi kurmaktansa yazayım dedim. 1senelik evliyim 4 aylık bir kızım var.doğumdan beri eşle yataklar ayrıldı.geçen hafta yatağa geldi çocuk sık uyanıyor, sabah işe erken kalkıyorum diye tekrar ayırdık .ben şuan sinirden uyuyamıyorum sebebi de akşam biraz yakınlaşmak istedim resmen kaçmaya yer aradı.mırın,krın ederken kız uyandı bizim iş yattı.bi yarım saat durdu beyfendi"iznin olursa uyumaya gidiyorum" dedi bende sinir olsam da belli etmedim git dedim.ama şuan başım ağrıyor düşünmekten.
En azından elimden geleni yaptım dersinizkonuşmayada korkuyorum herşeyi dalgaya alıyor yada laf kalabalığı yapıyor konu kapanı veriyor..ama yarın hiç bir şekilde ciddiyetimi bozmadan,bozdurmadan adam akıllı bir konuşma yapmam lazım yoksa yavaştan soğumaya başlıyorum
evet çocuk çok erken geldi. uyku konusunda da anlayışlı olayım dedim o yüzden yatağı ayırdım ama bu durum gittikçe canımı sıkmaya başladı.yarın konuşmaya kararlıyım. umarım ağlamam.nednse hamileliğimden beri ağlak oldumYatakları ayırmak korkunç bir hata. Ne olursa olsun bunu yapmayın , hemen geri birleştirin. Herkes işe gidiyor sabah. Hissettiklerinizi oturun konuşun, evliliğe adapte olamamanız normal evli hissedemeden çocuk gelmiş, hemen yakıp yıkmayın köprüleri.
hep böyle diyebilirim. nedense hep yorgun hep uykusu var .benim ittirmemle nereye kadar gideriz bilmiyorumHep mi böyle? İş yoğunluğuna bağlı bazı günler normal karşılanabilir ama hep bu şekildeyse problem.
en çok yorulan benim aslında çünkü işi yorucu değil ,kendi işini yapıyor. gün içinde gayet evde dinlenebiliyor hatta uyuya biliyor ona rağmen akşam 10 demeden koltukta sızmış oluyorÖncelikle sakin olun. Acele karar vermeyin. Benim de bebeğim 4,5aylık. Sizi çok iyi anlıyorum. Uyanmaları yorgunlukları. İlk önce konuşun. Bu yatak ayırma olayı bana mantıklı gelmiyor hiç. İlk kızımda da ayırmadım şimdi de öyle. Herkesin içinde bulunduğu şartlar yoğun ve yorucu. Siz daha az mı yoruluyorsunuz? Sanıırm ilk önce bu durumu çözmelisiniz.Biraraya gelmelisiniz.
onu demeyi kendime yediremedim .daha doğrusu bende pes ettim artık, hatta birdaha sevişmemeye yemin edecek raddeye geldimNeden yatak ayrılır bunu anlamadım.
Bir de adam böyle yapınca “hayırdır sevişmiyor muyuz nereye” diyemediğimiz adamları nasıl koca diyip koynumuza alıyoruz? Onu anlamadım burada.
Karşınıza alıp konuşun isteklerinizi açık açık söyleyin. Utanılacak ve ağlanacak bişey yok bence. Erken olayı icin de doktora bir gorunsun belki ozguveni kırılmıştır o yüzden bu konuda çekiniyor olabilir.hep böyle diyebilirim. nedense hep yorgun hep uykusu var .benim ittirmemle nereye kadar gideriz bilmiyorum
Bana fazla geliyor bu durum. Yani sadece uykusuzluk yönünden bakmamak lazım. İnsan ihtiyaç hisseder dokunmasını, elini tutmasını vs.. Nedir yani diğer odaya mı gideceksiniz bunlar için? Yatak muhabbeti bile ihtiyaçtır. Eşiniz kendini çok serbest hissediyor. Biraz silkmek lazım bana göre. Yorulmalı, bakım veren sadece siz olmamalısınız.en çok yorulan benim aslında çünkü işi yorucu değil ,kendi işini yapıyor. gün içinde gayet evde dinlenebiliyor hatta uyuya biliyor ona rağmen akşam 10 demeden koltukta sızmış oluyor
Bence erkeklere bu anlayış çok fazla. Hiç gerek yok. İşin içine girip dibine kadar hissetmeli ebeveynliği. Hakları bu. Ama biz kadınlar yufka yürekli olduğumuzdan dolayı uyusun yazık modundayız. Uyumasınlarevet çocuk çok erken geldi. uyku konusunda da anlayışlı olayım dedim o yüzden yatağı ayırdım ama bu durum gittikçe canımı sıkmaya başladı.yarın konuşmaya kararlıyım. umarım ağlamam.nednse hamileliğimden beri ağlak oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?