Gece gece astım atağı

Karpuzlu araba

Nirvana
Pro Üye
7 Ağustos 2017
9.922
36.829
548
29
Kızlar nefes almakta zorlanıyorum .bu nalet şey hep beni gece yakalıyor ne hikmetse .ventolin kullanıyordum o bitti.yazdirmadim daha .bı tanidikta astım o bana verdi p. başlıyordu tam hatırlamıyorum dolapta şimdi .pek iyi gelmedi sanki onu kullandim .kalbim çarpınti yapıyor. Sizin bildiğiniz evde iyi gelen bişi varmi

Kendi kendjmd bişiler denedim ama her nefes alıp verdiğimde ıslık sesi gibi ses geliyor.bi fisfis daha çektim biraz daha iyiyim sanki.. bu beni sürekli gece yakaliyor .sağolun yinede öneriniz için
Evet biliyorum aynı sorun bende de var rutubetli ortamlarda falan durmayın cama çıkıp bol bol derin nefes alın. Geçmiş olsun

Dik yatmaya özen gösterin, camı pencereyi açın iyice havalansın ortam, sinüs bölgelerinize masaj yapın bence iyi gelir, en önemlisi sakinleşin kalp atışınız hızlıysa biraz düşsün daha iyi olur. Geçmiş olsun aklıma bunlar geldi

Oo ben ne pozisyon değiştiriyorum o esnada bir bilsen en son kalkıp oturuyorum yine olmuyor ayakta dolaşıyorum .sanki boğazımı sıkıyorlar panik yapıyorum. Az önce camın onunden geldim uyudugumuz odada klima acik .çok şükür biraz daha iyiyim

Geçmiş olsun, doktora danışmanız iyi olur ama direkt vücuda sürmemek kaydıyla okaliptüs yağı deneyebilirsiniz, temiz bir beze birkaç damla okaliptüs yağı damlatıp koklayın veya içeriğinde okaliptüs olması sebebiyle beze vicks sürüp koklayabilirsiniz, nefes açmaya, öksürüğe vb iyi geliyor.

Saol mune abla mutlaka denerim.. yeterki bu gece atakları bitsin artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…