Merhaba,
Benim sorunum gece uykuya gecis esnalarinda basliyor.Uykuya gecis esnasinda kulaklarimda gittikce yogunlasan,beyin delercesine yuksek bir uguldama oluyor,beynim tamamiyle uyusuyor ve kitleniyorum.(bazen gozumde bir flas patliyor gibi oluyor)O an uyudugumu biliyorum fakat her defasinda uyumadigimi ve uyanik oldugumu dusunuyorum.Sanki farkli bir boyuta geciyormusum gibi.Cogu zaman esimi son kuvvet cimcikliyor,isiriyorum onu uyandirmak ve bana yardimci olmasini saglamak icin.Oysa ben butun bunlari yapmiyorum!Her defasinda yaptigimi dusunuyorum.2006-2008 yillari arasinda bu durumu neredeyse her gece bazen arka arkaya bazen 1 defa yasiyordum ve antidepresan kullandim..2 hafta once 10 haftalik bebegimi kaybettim ve maalesef tekrar bu durumu yasamaya basladim.Beni endiselendiren bu nobet halinin pespese oluyor olmasi.Uyumaktan korkuyorum
ve kitlenecegimi onceden hissedebiliyorum.Son zamanlarda Kalbimde agrilarim olyor ve her defasinda kalp krizi gecirdigimi,olecegimi dusunuyorum.Ailemi ve sevdiklerimi kaybedecegimi ónlarinda olecegini dusunuyorum.(bu endise halini bebegim olmeden oncede yasiyordum).Doktor panik atak teshisi koydu ve nefes egzersizleriyle tedaviye baslayacagimi soyledi.Turkiyede benim rahatsizligimi en kisa surede kesin tedavi edebilecek bir yontem varmidir?Buradaki uzmanlara malesef artik guvencimi yitirdim.Simdiden tesekkur ediyorum.