gece epidural normal doğum

harbikiz42

kun fe yekun
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
379
31
48
Kızlar ya epidural normal doğumu gece sancısı tutanlar yaptiramiyor mu? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı ??

Kızlar ya epidural normal doğumu gece sancısı tutanlar yaptiramiyor mu? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar var mı ??

Hamileyken bu soruyu bende merak ediyordum :-D korkuyorm ya dogumum geceye gelirse diye neyse ki gunduz dogurdm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

aynı dertten bende müzdaribim.Avcılar medicanaya gidiyorum epidural normal doğum istediğimi doktorumla paylaştım ama gece sancı olursa olmayacağını söyledi hastanede anestezi uzmanı olmadıgından nöbetçi gelenler de yapmıyormuş tüm hastanelerde bölemidir

Ben gece 2 de doğum yaptım bnm doğum yaptığım hastanede nöbetçi anestezi uzmanı vardı epidural
Yarım kaldı msjım. Bnm doğum yaptığım hastanede gece anestezi uzmanı vardı epidural yapıldı. Ama benle birlikte acil bi hasta gelmiş önce onu almışlar bana geç yapıldı epidural tek sorun o oldu. Hastaneye konuş varsa gece yapılır yoksa gece gelmezler sanırım

Dok
doktorumla konustum bana böle söledi gece olmuyo dedi hastaneyle ayrıca yine konuscaz sen hangi hastanede doğum yaptın

Özel Hastaneler de bile olmuyor çok saçma bence bnde konuştum doktorumla gece anestezi doktoru yokmuş bn bi arkadasla konusuym dedi bakalım nolcak

Özel Hastaneler de bile olmuyor çok saçma bence bnde konuştum doktorumla gece anestezi doktoru yokmuş bn bi arkadasla konusuym dedi bakalım nolcak
uf ya benimde çok canım sıkılıyor medicanada yapıcam doğumu büyük ihtimal aama bu sorunun çözülmesi lazım

O
uf ya benimde çok canım sıkılıyor medicanada yapıcam doğumu büyük ihtimal aama bu sorunun çözülmesi lazım
Özel Hastaneler reklamlarını en çok ağrısız doğum adı altında yapıyorlar iyi de herkes mesai saatleri içinde doğurmak zorunda mı bunu hesaba katmiyorlar bu sıkıntı giderilmedikce kusursuz hizmet diyemiyecm sonuçta belli bi bedel ödenecek babasının hayrina yapsınlar demiyoruz bnde akademi de yapcam gibi nasip olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…