Gece emzirmeyi kesme

ismihazan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
1.082
2.788
133
Merhabalar. Emziren emzirmiş olan annelere soruyorum. Bebeğini ilk etapta gece emzirmeyi kesenler oldu mu ? Gece emzirmeyi bitirip gündüz emzirmeye devam etmek istiyorum 2 yaşa kadar. Şu an 15 aylığız. Bu mümkün mü? Yoksa zamanı geldiğinde hepsi bir mi kesilmeli?önce gündüz emmeyi mi kesmeli. Lütfen önerilere çok açığım

Ben kesmeye karşı olanlardanım 😊 3 yaşında geceleri emerek uyuyo artık sadece. Anne sütü bütün besinlerden faydalı kesmeyin bence koronanın bile antikoru anne sütünde bulundu hele şu zamanda kesmek hiç doğru değil bence. İnstada doç dr aydın erdemirin hsabını takip edin çok güzel bilgilendiriyo

Ben hepsini birden kestim, çocuklarım çok fazla düşkündü mücadele edemedim. Geve ve gündüze ayrı düzen uygulamak bebek için de zor olacaktır. Bana öyle geliyor en azından

eger ek olarak sut veya mama kullaniyorsaniz gece kesmek mantikli zaten gece beslenmesi saglikli birsey degil cogu doktor gece uyaninca emzirmeyi dahi 6 aydan sonra onermiyorlar ben yapamadim ama cocuktan cocuga fark eder bazi bebekler daha duskun oluyor

Back