Gece emzirmesi nasıl bırakılır

Selam hanımlae 11 aylık erkek bebek gece beslenmesi nasıl kesilir 10 defa emmek istiyor en az 3
Ayy aynı durumdayız deldireceğim artık neredeyse 10 aylık erkek bebek gece 10 defa emiyor desem abartmıyorumdur yaşayan bilir ☺️Ne yapmamız lazım acaba bu konuda tecrübesi olanlar varmıdır fikirlerinizi bekleriz..

Yaa bende tam bu konuyu araştırıyordum. Benim oğlumda aynı sizinki gibi. 12 aylık gece devamlı emmek istiyor. Aç olmadığına da eminim ne yapacağım bilmiyorum😔

Ayy aynı durumdayız deldireceğim artık neredeyse 10 aylık erkek bebek gece 10 defa emiyor desem abartmıyorumdur yaşayan bilir ☺️Ne yapmamız lazım acaba bu konuda tecrübesi olanlar varmıdır fikirlerinizi bekleriz..
Emzirme danışanımla konuştum biraz önce uyumadan 1 saat önce bebek irmiği alerjisi yoksa sütle pişirip içine yarım muz 2 bebe bisküvisi bir çay kaşığı da pekmez koyup yedirin dedi anne sütü çok çabuk acıktırıyormuş 6.aydan sonra diş vs değil herşey yolunda çünkü sürekli emiyor alışkanlık olsa iki çeker uyumaya devam eder ama baya emiyor göğüslerimde süt kalmıyor

Ay evet sanırım süt yetersiz geliyor yavruma az önce emzirme danışmanımla konuştum uyumadan 1 saat önce irmikli mama hazırlamamı söyledi yarın akşam onu deneyeceğim inşallah yer karnı tok uyur kuzum ya bazen çok akılsız bencil bi anne olduğumu düşünüyorum hatta annelik bile yapamadığımı 😞😞

Emzirme danışanımla konuştum biraz önce uyumadan 1 saat önce bebek irmiği alerjisi yoksa sütle pişirip içine yarım muz 2 bebe bisküvisi bir çay kaşığı da pekmez koyup yedirin dedi anne sütü çok çabuk acıktırıyormuş 6.aydan sonra diş vs değil herşey yolunda çünkü sürekli emiyor alışkanlık olsa iki çeker uyumaya devam eder ama baya emiyor göğüslerimde süt kalmıyor
Ben bu irmiği iki aydan fazladır yapıyorum bebe bisküvisi hariç pekmez muz irmik ama hala aynı şekilde devam ediyor 😞 benimde öyle bayağı emiyor emzik gibi kullanmak istiyor ve ben emzik vermedim neyaptıysam reddetti

Yasayan bilir bennnn😃
Kizlar benim oglum suan 13 aylik yavas yavas emzirmeyi kesmek istiyorum acelem yok
Suan min 4 saatte bir emziriyorum. Talep etmedigi surece teklif etmiyorum ama en az 4 saat beklicek. Buda gece 2 kez emzirmeye denk ediyo.
Her hafta yarim saat yukseltiyorum

Iste yarin 4bucuk saate geciyoruz
Yani maximum gunde 6 kez emzirmis oluyorum

13 aylık oğlumla aynı sorun bendee de var. Tepeme çıkıp emiyor yattığı yerdende emmek istemiyor resmen üstümde yatıyor yani haliyle asla dinlenmeden geri kalkıyorum bende

Ben her akşam İrmik ve bir meyve ile muhallebi yapıp yedirmeme rağmen gece memeye kalkıyor. Üstüne mama da verseniz gene kalkar. Çünkü alışkanlıkları bu. Biz gece uyandığımızda uykumuza devam ederiz ama onlar memeyi tekrar uyumak için kullanıyor. Ve bilinçaltında hep meme var. Kilosu iyiyse açlıkla ilgisi yoktur. Ne zaman anne gece beslenmesini keser o zaman uzun ve derin uykuya geçerler. Uyandığında meme verdiğiniz sürece kalkmaya devam edecekler. Benim de bebeğim 11 aylık ama 18 aylık olana kadar devam edicem gece beslemeye. Çünkü biz de iştahsızlıkta var.

Benim 17 aylık oğlum da şuan öyle abartısız canım acıyor artık ama kızımdan biliyorum benimkiler bunu genelde diş çıkarma dönemi abartıyorlar

X