- 4 Mayıs 2024
- 7
- 2
- 32
- Konu Sahibi niluferozkan
Selam hanımlae 11 aylık erkek bebek gece beslenmesi nasıl kesilir 10 defa emmek istiyor en az 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süt mü az geliyor acaba karnı mı doymuyor? Mama denediniz mi?Selam hanımlae 11 aylık erkek bebek gece beslenmesi nasıl kesilir 10 defa emmek istiyor en az 3
IkincisiSüt mü az geliyor acaba karnı mı doymuyor? Mama denediniz mi?
Yoksa sizinle temas halinde olmak için mi emmek istiyor
Anam da anam canım anam vardır bir sendrom atak bişiler diye düşündüm ben deIkincisi
Ayy aynı durumdayız deldireceğim artık neredeyse 10 aylık erkek bebek gece 10 defa emiyor desem abartmıyorumdur yaşayan bilir Ne yapmamız lazım acaba bu konuda tecrübesi olanlar varmıdır fikirlerinizi bekleriz..Selam hanımlae 11 aylık erkek bebek gece beslenmesi nasıl kesilir 10 defa emmek istiyor en az 3
Emzirme danışanımla konuştum biraz önce uyumadan 1 saat önce bebek irmiği alerjisi yoksa sütle pişirip içine yarım muz 2 bebe bisküvisi bir çay kaşığı da pekmez koyup yedirin dedi anne sütü çok çabuk acıktırıyormuş 6.aydan sonra diş vs değil herşey yolunda çünkü sürekli emiyor alışkanlık olsa iki çeker uyumaya devam eder ama baya emiyor göğüslerimde süt kalmıyorAyy aynı durumdayız deldireceğim artık neredeyse 10 aylık erkek bebek gece 10 defa emiyor desem abartmıyorumdur yaşayan bilir Ne yapmamız lazım acaba bu konuda tecrübesi olanlar varmıdır fikirlerinizi bekleriz..
Süt mü az geliyor acaba karnı mı doymuyor? Mama denediniz mi?
Yoksa sizinle temas halinde olmak için mi emmek istiyor
Ben bu irmiği iki aydan fazladır yapıyorum bebe bisküvisi hariç pekmez muz irmik ama hala aynı şekilde devam ediyor benimde öyle bayağı emiyor emzik gibi kullanmak istiyor ve ben emzik vermedim neyaptıysam reddettiEmzirme danışanımla konuştum biraz önce uyumadan 1 saat önce bebek irmiği alerjisi yoksa sütle pişirip içine yarım muz 2 bebe bisküvisi bir çay kaşığı da pekmez koyup yedirin dedi anne sütü çok çabuk acıktırıyormuş 6.aydan sonra diş vs değil herşey yolunda çünkü sürekli emiyor alışkanlık olsa iki çeker uyumaya devam eder ama baya emiyor göğüslerimde süt kalmıyor
Yasayan bilir bennnnAyy aynı durumdayız deldireceğim artık neredeyse 10 aylık erkek bebek gece 10 defa emiyor desem abartmıyorumdur yaşayan bilir Ne yapmamız lazım acaba bu konuda tecrübesi olanlar varmıdır fikirlerinizi bekleriz..
13 aylikdayiz, gece 2 kez emziriyorum unuttuklarimi saymazsakÇare bulan bize de yazsın. 7 aylık bebeğim gecede 10 sefer kalkıp emmek istiyor.