Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
8 aylık kızım dolu dolu emdi hala öyle gecede sık emer hem yoruldum hemdee aç uyanıp kahvaltı yapsın istiyorum her yaptıgım yemegi 3 kaşıkanca alıyo çünki hep emiyo daha öncede çocuk emzirdim uzun sürede emdi hepsi insan yemekte yesin istiyo boşa yapıyorum okadar yicegi
Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
benım kızımda 1 yasında gecelerı sırf ememye uyanıyobende sasırdım artık sabahlar kahvaltı bıle ettıremıyorum cunku sureklı emıyo benımkıde gece 3 veya 4 kez uaynıp meme emıyo artık cok yoruldum benımkı bıberonda kabul etmıyo uykusuzluk bı yandan ıstahsızlık bı yandan delırecem varmı bıze fıkır verecek aslında 2 yasına kadarda emzırmeyı dusunuyodum ama boyle ne kadar gıtcek bılmıyorum
hayatçokgüzel
Kayıtlı Üye
canım daha çok erken ya bırak emsin biraz.benim oğlum 22 aylık hala geceleri emiyor.sabretmeliyiz canım hastalıklardan koruyor gece emdiği süt......
secosel senden ne çok şey öğrendim yaaaa.s.
geceleri emmesi için uyandırmamayı düşünüyordum emsin en azında 1-2 kez..yorulunca ara veriririm
ben zaten 2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum hep öyle yapyım bebeklerimi sadece gereginden fazla emiyo başka bişey yemiyo kahvalı falan gece iki normal ama benimki emme delisi det idalim 2 yaş
2 yaşına kadar ben de emzirmeyi düşünüyroum ama zor olduğunu söylüyorlar her yerde memmeeee diye bağırırmışkaydirigubbakcemile3
arkadaşlar ben kızımı tam 2 yaşında kestim. çok yöntem denedim hep başarısız oldum daha sonra bir arakadaşım sirke sür memene tadından tiksinirse bi daha emmez demişti ve işe yaradı. bence 2 yaşına kadar emmeli sonuçta hastalıklardan koruyo. iştah meselesine gelince benim kızım öncedende iştahsızdı şimdide. yani önemli olan azda olsa yemesi. tabak tabak yemesini beklemeyin her çocuğun yada kolaylıkla yemesini. şimdi biz ne yiyosak oda onu yiyor. bir öğün beğenmezse diğer öğün dahada güzel yiyo merak etmeyin. eninde sonunda yiyecekler.
canlarım...Kağan&Kerem
Kayıtlı Üye
2 yaşa kadar emmeliler kesinlikle benim ki gece abartıyo gündüz hep memede ama ben her sofraya oturtuyorum onu memeden yer kelırsa az biraz yiyiyo bu 3 emzirmem en büyük zevkim gece abartmaları hariç
arkadaşlar benm oğlumda 15 aylık hep emiyo sürekli bişey yemyo ona güvenyo bende 1 haftadır gündüz hçç vermiyorum kestm alıştı yemekelre yöneldi süte yöneldi sizde deneyin ama 2 yaşna kadar gece emzirecem
benimde 7 aylık bir oğlum var,
2 yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum
ama ben çalışıyorum ve geceleride uyumazsam çok yorgun düşüyorum
benim oğlum da geceleri sık sık kalkıp emiyor ama ben gözlerimi açacak hal bulamıyorum kendimde
milupanın organik meyveli gece tahılları var
gece yatmadan önce onu yedirdiğimde çok iyi uyuyor
belki 1 kez ya kalkıyor yada kalkmıyor,
hatta ben uyanıyorum dayanamıyorum zorla emzirmeye çalışıyorum bazen
ama bazen yediremiyorum işte.
gece tahılları mamasını verdiğimde gece uykusu çok iyi oluyor oğlişimin.
bende rahat ediyorum en azından
:ecrin_bebek:merhaba nemim 4 aylik oglum var gece emmesi yok cunku kaldirmiyorum tabi uyanirsa veririm hollanda yasiyorum ve burdaki cocuk burosundaki kisiler kalkmadigi surece vermeyebilirsin dediler nedeni bebeklerin geceleri organlari vucutlari dinlenmesi gerek diyolar bebek en cok uykuda buyurmus zaten bebegimde ole alisti emmiyo normalde 3 aydan sonra yavas yavas kesmek gerekiyo genel olarak arti her bebek farklidir gelisimine ve durumunu gore tabiki bunuda gozonune almak gerekir geceleri o sekilde alisiyo daha kolay oluyor ama normal emmesi cok onemli ve gerekli gun icinde bende 2 yasina kadar emzirmeyi dusunuyorum insallah allahim herkesin bebegini bagislasin...
benimde 7.5 aylık oğlum var. şu an çalışmadığım için geceleri emzirmek sorun sayılmaz benim için. ama işte bende iştah durumundan rahatsız oluyorum. geçenlerde birgün pasaport dairesinde işim çıktı. sabah 7 de gittim , öğleden sonra 3.5 ta dönebildim. ilk kez bu kadar ayrı kaldık. ve annem tüm öğünleri gayet güzel yediğini söyledi. gündüz yemei gerektiği kadar yese, gece istediği kadar emzireyim. ama gündüz çok iştahsız. mecburen tabi dayanamayıp, gündüzde yemedikçe emsin bari diyorum. ne yapmalı bilmemki
kızlar 2 yaşına kadar emmesi cok güzel tabıkı ama çalışan biriyseniz inanın cok zor..kızım gece saat başı uyanıp meme istiyor..15 aylık..dogrudüzgün yemek yemiyor..sürekli meme istiyor.bende cok istiyorum 2 yaşına kadar emzirmek ama gece 2 saatlik uyku ile işe geldiğim zamanlar oluyor..birde gündüz bana yardım eden kimse yok sürekli koşturmaca ile yaşıyorum..çok yoruldum artık..emzirmek bence cok özel ve güzel bir duygu..ama artık yavaş yavaş kesiyorum bende..sadece geceleri emziriyorum..gözleri kapalıyken..gündüzleri emzirmiyorum..evin içinde kovalamaca oynuyoruz resmen kızımla:)
8 aylık kızım dolu dolu emdi hala öyle gecede sık emer hem yoruldum hemdee aç uyanıp kahvaltı yapsın istiyorum her yaptıgım yemegi 3 kaşıkanca alıyo çünki hep emiyo daha öncede çocuk emzirdim uzun sürede emdi hepsi insan yemekte yesin istiyo boşa yapıyorum okadar yicegi
kilosu iyiyse bırak emsin.yorgunlukta ondan önemli değil keşke bende senin kadar emzirebilseydim