• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Gece dolaşan saçlarım

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

dLara

A new start...
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
126
0
116
31
Selamlar...Kızlar yardımınıza ihtiyacım var.Saçlarım kızıldı ve aşırı boyamadan yıprandı.İpek gibi saçlar keçeye dönüştü.Kendi rengine döndüm.Neyse ki bakımlarla toparlandı fakat sabah kalktığımda ense bölgesi karışmış oluyor.Sıvı saç kremleriyle açıyorum on dk sonra eski haline dönüyor üstelik kabarmış halde.Sonuç olarak saçlarımda iki farklı görüntü var uçlara doğru sağlıklı,düz,parlayan uçlar ve ense kuru,yıpranmış,kabarık.Kestirmek istemiyorum önerisi olan var mı???

Peki kullanım şekli nasıl?Kür şeklinde mi yoksa duştan sonra kullanım mı?

Senin durumunuuu cook iyi anliyorum . Benuim de gece karisir saclarim . Bu yuzden her gece saclarimi iki yandan oruyorum ya daa enseden normal toplayip 2,3 cm araliklarla minik orgu toklarindan takiyorum karismamis oluyor, gun icinde de senin gibii sivi sac spreyi kullaniyorum benim ki yipranmaktan degil de ince telli oldugu icin karisiyor hatta hic islem olmayan saclari dumduz olan kardesimN saclari bilekarisiyor :-) bu arada arganyagli sac serumu kullaniyorum ama karismasini engellemyor:-)

Back