Gece çok sık uyanma ve emerek uyumak isteme

ogrtmn

canım oğlum
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2011
644
19
118
Şanlıurfa
Arkadaşlar 16 aylık bir oğlum var ve diş çıkarmaya başladığından beri gece uykuları doğal olarak bozuldu ,ama şimdiye dek hiç bu kadar sıkıntılı gecelerimiz olmamıştı.Son 4 gecedir neredeyse 15 dakikada bir ile 40 dakikada bir arasında değişen zaman aralıklarında ağlayarak uyanıyor ve hiç memeden ayrılmaksızın sürekli emmek istiyor artık süt bitiyor ve boş boş emince de ben mahvoluyorum.Uyandığında önce su veriyorum susamışsa içiyor akabinde emmek istiyor susamamışsa zaten reddedip direk emmek istiyor,bu arada ben emerek sakinleştirip sonra ayağımda sallayarak uyutuyorum bakıcımız ise beşiğinde sallayarak uyutuyor.
Bu kadar sık uyanması ve ağlayarak uyanmasının sebebi acaba ne olabilir dişe mi yormalıyım yoksa başka sebepler mi aramalı mıyım bilemedim ,sizlerin de deneyimlerine başvurmak istedim,bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Benim alti aylik kizim var.bizd her saat basi kalkyoruz benimki doymuyor bundan ama gündüzlerid yemek yemek istemyor benimkid acaba dis cikaryor olabilirmi

Benim küçük oğlumda bu aralar aynı tepkileri veriyor. Üşütmüş olabilirsin. Burnunu kontrol et eğer üşütme değilse ateş varsa diş olabilir yada süt yetmiyor olabilir. Büyük oğlumda gece çok kalkardı onda çözümü gece yatmadan önce kaşık mamasında bulmuştuk. Allah kolaylık ve sabır versin.

Hepsi kontrolum altinda sanim süt yetmiyor bilemedm bird istahszlik var atesi yok ama eli agzndan cikmyor kasik mamalarni yemek istemyor bilemedm yaa ne yedirsem

ikinci çocuğum da mama kullandık gece aralara biberonla SMA mama takviyesi yapıyorduk. çoğu zaman işe yarıyordu. eski usul prinç unu muhallebisini de deneyebilirsin.

Back