Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
sevgili anneler bebeğiniz için gece çayını denedinizmi benim oğlum geceleri uyanıyor 1 saat uyanık kalıyor o çayın sakinleştirici etkisi varmış acaba faydalı olurmu. düşüncelerini bekliyorum.
gece çayı iyi gelir mi bilmiyorum açıkcası,benim oğlumda 5 aylık karnı tok olmasına rağmen 2 saatte bir uyanıyor,normal mi sizce? gece çaylarından içirsem mi? tavsiyelere benimde ihtiyacım var..
merhaba anneler benimde 7 aylık bi oğlum var ve geceleri defalarca kalkıyor ve ağlıyor.en kötüsüde benide emmiyo bıraktı doğdu doğalı biberondanda hiç bişey içmiyo.sabah 5 te kaşık maması yediriyorum düşünün halimi.bende humananın gece çayını denedim uyumadan önce kaşıkla içiriyorum malum biberondan içmiyo ve gayet iyi uyutuyo.en azından ben bi kaç saat dinlenmeye başladım.çocuk bakmak çok zor allah hepimizin yardımcısı olsun.