Gece boyu sızdırmayan ve pişik yapmayan bebek bezi önerisi

Brcbrcbrc84

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2018
2.965
3.424
133
Doğduğundan beri premium care kullanıyorum çok da memnunduk ama son aldığımız pişik yaptı. Önerisi olan var mı?

Sleepyden memnunum sadece biraz boyutları diğer bezlere göre ufak. Bir arkadaşım da huggies'den çok memnundu. Prima hep sızdırıyor diye ona geçmişti hiç sızdırmıyormuş öyle söylemişti.

Prima aktif bebek kullanıyorum çok memnunum ben,
Eşim premiumcare yerine bi ara yanlışlıkla aktif bebe almıştı. Ben de farketmedim o dönem. Sonra baktım bel kısmı hep tahriş oldu. Bel kısmına baktım naylon gibi. Sonradan farkettim premiumcare olmadığını. Premiumda bel kısmı pamuklu. Ama işte bacak lastik bölgesi pişik yaptı.

Molfix kullandım ben doğduğundan beri arada hediye geldiği için sleepy ve prima da denedim ama çok tahriş etti ve sızdırdı. Molfixten çok memnunum ve gece çok nadiren değiştirdim, bez çok uzun süre bağlı kaloçırsa ve poposu hava almazsa hangi bez olsa pişik yapar aslında.. Şimdi 15 aylık bu ay ilk kez babyturco söyledim bakalım gelecek daha onu deneyeceğim :)

filmdelisi filmdelisi Aradım bulamadım zeytinyağı ile pisik tedavisi yapmıştınız sanirim çocuğunuza ısıtıp. O yorumunuzu bulamadım ya. Nasil yapılıyor bahsedebilir misiniz? Bir de fark ediyor mu. Bendeki yağ el yapımı hakiki bir zeytinyağı

filmdelisi filmdelisi Aradım bulamadım zeytinyağı ile pisik tedavisi yapmıştınız sanirim çocuğunuza ısıtıp. O yorumunuzu bulamadım ya. Nasil yapılıyor bahsedebilir misiniz? Bir de fark ediyor mu. Bendeki yağ el yapımı hakiki bir zeytinyağı
Zeytinyağını bir cezveye alıp bayağı dumanlar tütene kadar yüksek ısıda yakıyorsunuz.
Bu asitinin çıkması için gerekli bir işlem.
Ardından ben saf suyla bir şişeye karıştırıp, pamukla sürerek uyguladım koruma amaçlı.
Eğer pişik geçirmek içinse direkt o yağı soğuduktan sonra pamukla sürün, biraz hava aldın bez takmayın 15 20 dk, sonra kapatın.
Bunu her bez değişiminde uygulayın.

Zeytinyağını bir cezveye alıp bayağı dumanlar tütene kadar yüksek ısıda yakıyorsunuz.
Bu asitinin çıkması için gerekli bir işlem.
Ardından ben saf suyla bir şişeye karıştırıp, pamukla sürerek uyguladım koruma amaçlı.
Eğer pişik geçirmek içinse direkt o yağı soğuduktan sonra pamukla sürün, biraz hava aldın bez takmayın 15 20 dk, sonra kapatın.
Bunu her bez değişiminde uygulayın.
Çok teşekkür ederim 🤲

Back