Bebek Beslenmesi Gece beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Cnm ywrm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
1.130
832
53
Merhaba arkadaslar oglum 8 aylik emziriyorum sorum su gece beslenmesine ihtiyac varmi biraz baktimda 6 aydan sonra gece beslenmesine gerek olmadigini yazmislar oglum gece 4.5 sefer uyaniyor tam olarak emmiyorda biraz emiyor uyuya kaliyor aliskanliktan dolayi uyaniyor sanirim karni ac oldugu icin deyil sizce nasil bir yol izlemeliyim acaba diyorum uyumadan once mama yedirsem gene de uyanirmi ki yada biberona su koysam uyandiginda versem mi yaldimci olun fikirlerinize ihtiyacim var

Merhaba arkadaslar oglum 8 aylik emziriyorum sorum su gece beslenmesine ihtiyac varmi biraz baktimda 6 aydan sonra gece beslenmesine gerek olmadigini yazmislar oglum gece 4.5 sefer uyaniyor tam olarak emmiyorda biraz emiyor uyuya kaliyor aliskanliktan dolayi uyaniyor sanirim karni ac oldugu icin deyil sizce nasil bir yol izlemeliyim acaba diyorum uyumadan once mama yedirsem gene de uyanirmi ki yada biberona su koysam uyandiginda versem mi yaldimci olun fikirlerinize ihtiyacim var
cnm ge e uyumadan once sutlu pirincli kasik mamalari var onlardan ver gece uyandgndaysa su ver birkac gune unutur hic uyanmaz artk bn oyle yaptm ki bnm kizim daha bes aylikken oyle yaptm bn

Hangi mama iyi peki bilgin varmi ?o zaman aksam yemegi yemiycek sanirim dimi

Back
X