Bebek Beslenmesi Gece beslenmesi

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Busra___mustafa___

ÇOK ŞÜKÜR
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
1.300
525
73
27
selam hanımlar:)
2 ay 10 günlük bir kızım var uykusu ve gündüz beslenmesi mashAllah yerinde. kızım gece uyumadan önce mamasını içer yatar.(emzirmiyorum) ama gece hiç acıkıp mama için uyanmaz. Yani dayanamıyorum uyanıp içsin istiyorum ama 6 saat uyanmıyor ve ben artık uyandırıp veriyorum. Vermesem hala istemez. Biraz büyük olsa hiç uyandırmam ama daha çok küçük. Mesela dün gece hiç uyandırmak istemedim ama uyandırdım mamasını verdim dogru dürüst içmedi keşke uyandırmasaydım uykusunda en derin yerindeydi. Artık uyandırmamaya karar verdim, bilmiyorum dogru mu? Aslında uyandırmıyorum kucagıma alıp mamasını veriyorum uyurken içiyo. Bi yerde de okudum tam büyüme hormonu salgılanırken vücuda başka bi görev verilmesi verilmesi yani yediğini sindirme görevi iyi deil diyordu. Dogru sanırım. Peki sizin çocuklarınız 2 aylıkken uyanıp karnını doyurmak istermiydi siz mi verirdiniz ? Ben ne yapim bi önerisi olan var mı ? Ben uyandırmamak istiyorum ama aç bazen verdiğimde acından ölmüş gibi bi içişi var ki , kızım neden uyanıp istemiyorsun diyorum. Sizin bebişleriniz nasıldı? Yardımcı olursanız sevinirim. Sanırım mama veren anneler daha iyi yardımcı olurlar çünki tam doyuyorlar, emzirmede çok farklı. Çok teşekkürler şimdiden

Benim kızım da oyleydi o da emzirmiyordu, maması verip yattı sabaha kadar. Hala iyi uykusu alıyor. Şimdi 21 aylık, buyuk çocuk yatağına taşındı bile. Çok ama çok seviyor. Bebekten beri uyku saati 7:30, ve değişim yok, bu benim tek şart kural. Tavsiye ederim.

En doğrusu yatsın canım. Süpersin, asla unutma. Yavaş yavaş oyle kararlar daha kolay olacak, yemin ediyorum

Normal kilo alırsa hiç gerek yok, uyandırma. Şanslısın eğer gece 6 saattir kesintisiz uyursanız. Güzel uykusu alsın, o da önemli. Alışsın gece uyku rutini. Sonra şükür ediyorsun
Kilosu yerinde çok şükür. 2 kilo 950 gram dogdu ama toparladı. Şimdi 5,5 kilo. Uyku çok önemli evt uyandırmak istemiyorum en iyisi kendisi ne zaman isterse o zamn vermek. Teşekkür ederim yorumun için

Teşekkür ederim cnm. Bnde düzene koymaya çalişiyorum ama gece 11,12,01 saatlerinde sancısı oluyo sonra uyuyo ama gündüzde akşam sekize kadar aralıklı uyuyo şükür evt uyandırmıycam artık en iyisi buysa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…