Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunduz uykulari guzel duzenli gece ortalama 2 saatte bir kalkiyor 9da uyudu ise 11 1 3 5 seklindeTüm gün uyuduğu saatleri ve süreleri yazabilir misin ? Bi de beslenme şeklini
Kaç ml içiyorTecrubeli anneler lutfen yardim edin bebegim 7 aylik gece sık uyaniyor ve biz 3 kere besliyoruz diger kalkislarinda beslemeden uyutmak oyle zor ki bir saat kucakta gezdirdigimi bilirim. Mesela gece 1de beslemisim 2de tekrar kalkiyor nasil sureyi uzatabilirim ?
Gündüz kaç uyku yapıyor ki?Gunduz uykulari guzel duzenli gece ortalama 2 saatte bir kalkiyor 9da uyudu ise 11 1 3 5 seklinde
Acaba uykuya ilk geçişte tam doymuyor olabilir mi ?Tecrubeli anneler lutfen yardim edin bebegim 7 aylik gece sık uyaniyor ve biz 3 kere besliyoruz diger kalkislarinda beslemeden uyutmak oyle zor ki bir saat kucakta gezdirdigimi bilirim. Mesela gece 1de beslemisim 2de tekrar kalkiyor nasil sureyi uzatabilirim ?
3 kez kalkmasi sorun degil de sorun mesela 5 kez kalkmasi ben 3ten fazla beslemek istemiyorum 2 seferinde uyutmak beslemeden zor oluyor yoksa beslemekte sikinti yok benim icin de:)Kaç ml içiyor
Boy-kilo nedir?
Az içiyorsa sık uyanması normal.
Ek gıda başladı mı?
İçtiği mamanın kalorisi artık az gelir uyanır. Susar uyanır su ister.
Benim bebek 9 aylık 2-3 kez benimki de kalkar hiç problem olarak görmedim
Ver yesin boşver düzelir o zamanla
Çok sıcaklıyor olabilir
Kasları ağrıyor dönmek isteyebilir
Boyu uzuyor olabilir
Atak dönemi olabilir
Odasında nem az olabilir o rahatsız eder
Ses ışık çok olabilir
Beşiği veya yatağında rahat olmayabilir
Ayıkması sorun :) benimki de mızırdanır ama tamamen uyanmaz. Alışkanlık mı etti uyanmayı acep3 kez kalkmasi sorun degil de sorun mesela 5 kez kalkmasi ben 3ten fazla beslemek istemiyorum 2 seferinde uyutmak beslemeden zor oluyor yoksa beslemekte sikinti yok benim icin de:)
Bilmiyorum ki dun gece 2de besledim 3te uyandi ac ddgil biliyorum ve beslemeden uyutmak icin ugrastim baktim saat 4.15 olmusAyıkması sorun :) benimki de mızırdanır ama tamamen uyanmaz. Alışkanlık mı etti uyanmayı acep
O alışkanlık haline getirmiş bence. Bir önceki uykuya geç mi yatırsan ayıkmadan bir kaç gün beklesen mi hemen geri uyutmak için vs biraz eziyet olur sana ama bırakır belkiBilmiyorum ki dun gece 2de besledim 3te uyandi ac ddgil biliyorum ve beslemeden uyutmak icin ugrastim baktim saat 4.15 olmus