• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece beslenmesi kesme acil yardım

Momy3486

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2024
43
12
3
29
Herkese merhabalar. Bebeğim 13 ay 2 haftalık. Anne sütü almayı 8-9 ay arası bırakmıştı. Gece bazen çok acıkıyor ve su ile ikna edemiyorum. Şimdi gece 1 sefer kalkıyor sütünü içiyor ve geri uyurken huzursuz oluyor her yarım saatte bir kalkıyor ama ilk uyuduğunda 2-3 saat arası deliksiz uyuyor. 8 dişi var ve artık süt çürüğü olmasından korkuyorum. Bir ara gece beslenmesini bırakmayı denedim ama 2 saat krizde ağladı uyumadı. Lütfen bana akıl verin ben bunu nasıl bıraktıracağım yada nasıl alışacak bu duruma tavsiyelerinize ihtiyacım var.

Konuyu takipte kalayım.
9 aylık bebeğim tam bir meme canavarı, izin versem sabaha kadar memede uyuyacak

Emmeyi nasıl biraktirdiniz?
Ben bıraktırmadım hatta çok ağladım biraz daha em diye ama almadı. Üst yan kesici dişlerini çıkarırken yemeden içmeden kesildi memeyide almadı sağsam da içmedi o gün bu gündür bir daha hiç almadı

Ben bıraktırmadım hatta çok ağladım biraz daha em diye ama almadı. Üst yan kesici dişlerini çıkarırken yemeden içmeden kesildi memeyide almadı sağsam da içmedi o gün bu gündür bir daha hiç almadı
Hay Allah, anladım. Teşekkürler yorumunuz için.

Back