gece bebişlerinizi besliyor musunuz?

muslukum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2008
308
0
kızlar bunu nasıl aşacağım bilmiyorum, kızım gece uyanınca illa bişey emmek istiyor, bende püreyi sulandırıp meyve suyu gibi veriyorum, sanki günlerdir açmış gibi saldırıyor birde. uyuyacağı zamanda tok bile olsa bişey içmeden uyumuyor, nasıl aşıcaz bunları???

Muslukum ne kadarlık bebeğin.Ben 9 aylıktan sonra kestim önceden aptamil veriyordum geceleri.Ayrıca gece beslemek altını gece açmak gibi bişe iyi deil bence biran önce alıştır

buğrada kalkıyor geceleri.ama artık 1 kereye düştü sayılır arada bazen 2 oluyor ama genelde 1. Saat 2 civarları mutlaka uyanyor.süt veriyorum.1 yaş sütü yada devam sütü.lıkır lıkır içiyor.benimki kaka çok yapıyo.günde 4 kere yaptığı zamanalr olur.ama öyle ishal gibi değil yani söylemesi ayıp baya bi kaka:)) e böyle olunca da acıkıyor garibim.biraz büyüsün geçer diye düşünüyorum.

geceleyin yatmadan önce iyi yediriyorum genelde muzlu muhallebi biscüvüli falan tutuyor onu geceleyin kalkıyor 3 defa falan ama biberon vermiyorum çünkü tok doktorumda benle aynı görüşte gece biberon içmeye alışan bebekler bunu ortalama 4 yaşına kadar tekrarlarmış hatta iş yerinde bi ablamız vardı oğlu 7 yaşında hala geceleri kalkıp süt die bağırırmış içer tekrar uyurmuş bende ondan korkuyorum o yüzden gece pek alıştırmamaya çalışıyorum

bende akşam 9 gibi büsküvili devam sütü yapıyorum ve saat 04,30- 05,00e kadar uyuyor bende uyanınca emziriyorum tekrar yatıyor bazen uyumuyor bende devam sütü veriyorummm sonra 07,00 ya da 08,00e kadar uyuyorrrr

tuna da akşam uyurken süt içiyor 150-200 arası..

gece 4-5 gibi aynı miktar süt veriyorum..

sabah kahvaltısına ve akşam son öğünü olan muhallebisine süt koyuyorum ki günlük 500e yakın içsin
diye..

yoksa gündüz öğün dışında süt içmiyor..

sizin nasıl kızlar...ne kadar süt içiyorlar ve ne zamanlar..eğer geceyi kesersen o miktara nasıl tatmamalarız bilmiyorum..çünkü dr.. gece kalkmazsa verme dedi..

diloks bizim doktorumuz 18 aya kadar direk içmesi için süt vermedi. sütlü tatlılar verebilirsin dedi, kansızlık olmaması için. her doktorun yaklaşımı farklı.

benim kızda saat yedi gibi yemegini yiyor bi saat sonra bi tane mandalin yediriyorum saat 11 de yarım yaglı pastorize süt içiyo 200 ml ve uyuyo sabah 8 e kadar hiç uyanmadan uyuyor 8 de uykusunun içinde biraz daha süt veriyorum 10 10 30 a kadar uyuyo tabi bi agrısı olmadıgı sürece ayrıca 1 yaşına girdi ama hiç gece altını aldıgımı bilmem geceleri hiç yapmıyo kakasınıartık bi düzenimiz var ve sanırım uykusuz günler geride kaldı maşşallah diyelim kuzuma

diloks bizim doktorumuz 18 aya kadar direk içmesi için süt vermedi. sütlü tatlılar verebilirsin dedi, kansızlık olmaması için. her doktorun yaklaşımı farklı.

evet canım dr dan doktora değişiyor..biz de çok gazlı bir bebektik o nedenle dr önce aptamil junior dedi..ona başladıkk..pınar çocuk bulamadım burada nestle çocuğa geçtik 1 ay sonra..
ama ben azar azar süt ekleyerek mamaya devam ettim bir ay..şimdi bile arada 1 bazen 2 ölçü apt. ekliyorum...ama bu süt biza gaz yapmadı allahtan...kanımız da şimdilik normal ama bakalım etkiler mi..

8 aylıktan beri nestle çocuk sütü içiyo oğlum gece 3 saatte bir muhakkak süt içiyo hala daha gazı devam ediyo. gündüz düzenli yemek yediremiyorum. zaten mama yada bisküvi kesinlikle yemez. çorbalarda ne kadar tok tutarsa.bikaç gündür hiç bişey yemiyo gene diş çıkarıyo heralde.. gece boyu sallıyorum. ne zaman sabaha kadar uyuyacak diye dört gözle bekliyorum. gecede 3,4 kere kalkmaya da razıyım nerdeyse hiç uyutmuyo beni 14 aylık oldu.biberonu da nasıl bırakıcaz ben de bilmiyorum. kalabalıkta oyunla fln yemek yiyo. ama yalnız olduğum için hiçbişey yediremiyorum..bari süt içsin diyorum aç kalmasın.onun da fazlası zararlı mıdır bilmiyorum içinde vitaminler var. günde 600 yada 800cc içiyo.

epokhecim süt tok tutar..protein olduğu için..dr u dinlemiştim tv de gündüz çok vermeyin öğününü yemez diyordu..

iştah için de umarım diştendir canım..benim oğlumda zor yiyen bir çocuk..yavaş yavaş alışıyor artık..13,5 aylık..

benim doktorum günde 500 içiyorsa çok iyi dedi bence 800 çok canım..

ben yatmadan önce ortalama 200 1 yaş sütü veya aptamil jr. veriyordum.sabaha karşı kalktığında yine aynı şekilde.ama benim kızım 1 hafta 10 gündür filan sütü bıraktı maalesef.bende bu kez aç yatmasın diye muhallebi yediriyorum,sonra uyku arasında kalktığında da muhallebi yediriyorum

Sphiracım uykusu bölünmüyomu o zaman.Biz süt için bir kaç ay beklicez.Yumurta akı ve süt alerjişi tahlillerini yaptırdık iyi çıktı ama doktorumuz biraz daha bekleyelim dedi.Ben genelde aptamil 3 veriyorum sabah kahvaltısından iki saat sonra ve akşam yatmadan önce 10 11 gib 200 cc

dilokscum süt tok tutar diye süt veriyorum ama akşam 10da 200 cc içtiyse gece 1 de muhakkak gene istiyo sonra 4 te yeniden. böyle 3 yada 4 kere içiyo miktarı hep aynı olmuyo tabi daha az olabiliyo ama süt gelene kadar ağlıyo. sonra gündüz yediremiyorum tabi. gece sütü bırakmak istiyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum zaten sabaha kadar sallanmak isteyen bi çocuk hepten uykusuz kalıcam galiba

o anda biraz açılıyordu uykusu ama karnı dotduktan sonra emziriyordum 2 e e diyordum hemen uykuya dalıyordu.şimdi 3 gündür sadece gece yatarken yiyor.gece uykusunda kalktığı zamanlarda bişey yemiyor.sadece beni emiyor bir de çok susamış oluyor su içiyor

Benım oĞlum hala gecelerı Çok kalkıyor doĞru dÜrÜst uyuduĞu sÖylenemez emzırıyorum su ıÇırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…