• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece Bağırsaklarda Oluşan Gaz Sorunu

kahve_ve_lokum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2012
78
0
36
Ankara
Merhabalar, gün içinde veya yemeklerden sonra hiç gaz sorunu yaşamıyorum. Ancak eğer gece uyumamışsam, sabaha karşı 3-4 gibi bağırsaklarımda gaz oluşuyor. Öğrenci olduğum için çoğu zaman arkadaşlarla sabaha kadar oturup ders çalışmak durumunda kalıyorum ve bu bağırsak gazı tam bir kabus oluyor benim için. Arkadaşlarımın arasında olduğum için de utanıp sıkılıyorum doğal olarak... Öncelikle bu durumda ne yapmalıyım? Doktora gitmem mi gerekiyor yoksa gece sindirim sistemi çalıştığı için doğal mı bu? (Doğal ise başkalarında niye olmuyor?) Benimle aynı durumda olanlar varsa yardımcı olabilir mi lütfen?

Canım aynı sorunu ben de yaşıyorum. Aynı söylediğin gibi belli bir saatten sonra çok fazla gaz oluyor. Ama her zaman değil.
Dr gittin mi bunun için?

gece sisligi ve gaz sorununu bende sıksık yasıyorum özellikle stresli dönemlerde kuduruyo valla şimdilik salıveri insan ya ewlenince ne olacakkkk adam evden kowar valla:52::52::52::52:

Ben doktora gitmedim... Açıkçası ne gibi bir çözüm bulunabilir buna bilmiyorum... Çok sinir bozucu bir durum... Doktora gitmeli miyim sizce ? :(

Henüz ben de dr gitmedim. Ama çok rahatsız edici bir durum:( arkadaşında dediği gibi stresli dönemlerde daha fazla oluyor sanki.
Bir çzüm bulursan ya da dr a gidersen buraya yazarsın canım ;) aynı şekilde ben de tabi

gece sisligi ve gaz sorununu bende sıksık yasıyorum özellikle stresli dönemlerde kuduruyo valla şimdilik salıveri insan ya ewlenince ne olacakkkk adam evden kowar valla:52::52::52::52:

Haha son yazdığına çok güldüm haklısın vallahi, evlenince çok zor olur :D Ama ben bir çözüm buldum sanki soruna, yediklerimiz içtiklerimiz de çok etkiliyor durumu... 1 aydan beri diyetteyim ve yediklerim doğal olarak sağlıklı şeyler... Fazla da yemiyorum... Son zamanlarda başıma hiç gelmiyor bu gaz sıkıntısı... Bakalım biraz daha devam edeyim şu diyet mevzuuna, eğer sıkıntı tamamen ortadan kalkarsa tezim geçerli demektir... Yazarım yine buraya :)

Haha son yazdığına çok güldüm haklısın vallahi, evlenince çok zor olur :D Ama ben bir çözüm buldum sanki soruna, yediklerimiz içtiklerimiz de çok etkiliyor durumu... 1 aydan beri diyetteyim ve yediklerim doğal olarak sağlıklı şeyler... Fazla da yemiyorum... Son zamanlarda başıma hiç gelmiyor bu gaz sıkıntısı... Bakalım biraz daha devam edeyim şu diyet mevzuuna, eğer sıkıntı tamamen ortadan kalkarsa tezim geçerli demektir... Yazarım yine buraya :)

yediklerimiz ve beynimizzz bunu bize yapıyor ben çok arastırdım canım malesefff yedigine dikkat etsen bile beyninde yapabiliyor bunu

Back