Bebek Beslenmesi gece açıkan oğlum için

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

smiter

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
515
24
118
Bursa
oğlum 10 aylık olcak 5 gün sonra
aksam 10 gibi sütlü muhallebi veriyorum bir kase kadar
gece ise anne sütü veriyorum
ama son 10 gündür gece hiç uyumuyor hep meme emiyor
sizce gece ek bişey vermelimiyimmm

10 aylık bebegıne günde sadece muhallebi mi veriyorsun?anne sütü bol mu?gece uyumuyorsa ac olabilir

hayır canım günlük gereken herseyi veriyorum...
kahvaltı meyva corba yogurt falan filan ....
aksam 10 da muhallebi veriyom gece anne sütü...

gece süt verebilirsin cnm keçi sütü mesela anne sütü tutmuyor olabilir yada pınar'ın altı 12 ay devam sütleride olur belki bnm oğlumda sekizinci ayın içinde emmeyi kendiliğinden bıraktı gece iki kez fln kalkıyor doktorum beslenme planı verdi ve bu planın içinde gece muhallebiden sonra hiç bir şey verme dedi oğlum gece iki kez kalkıyor mama için bende napcağımı şaşırdım valla sabah kahvaltısını güzel yapmas verirsen dedi akşam 11de muhallebisini yiyip yatacak o sabah yediye kadar fln tutar onu kalkmas zeten dedi ama oğlum ikibuçukta pörtledi mama diye; verdim 120 aptamil az vereyim dedim ama nasıl ağlamak gerisini istiyo verdim bi 90 daha mışıl mışıl daldı uykuya sabah 5:30 kalktı yine mama deliriyo verdim 100 daha içti yine yattı sabah 7:00 kalktı artık kahvaltı verdim sekiz gibi dokuza kadar oyalandık yerken ama gece mama yemesine rağmen kahvaltıyı baya güsel yedi valla bööle sende madem doymuo gece verebilirsin süt sonuçta ben süt diil mama verdim ona rağmen kahvaltıyı yaptı yada doktorunu ara ne dicek ona göre hareket edersin cnm biraz uzun oldu kusura bakma ama fikir vermek açısından yazdım umarım sıkılmadın:))))

benim kızımda 11 aylık oldu ve ben şimdiye kadar yatarken yediği mama yada muhallebiyle sabahladığını görmedim mutlaka 2 defa kalkar mama için
gece 10 30 gibi muhallebi yediririm bu aralar sapıttı zaten uykuları çok sık uyanır oldu
1 2 gibi kalkar süt içer 90 lık falan sonra 4 gibi mama içer en fazla 150 lik 7 de tekrar uyanır ve mama içer 120 lık falan
ama tam düzenli değil bu saatler
çünki uyku düzenimiz hiç yok ne zaman düzene girer onuda bilmiyorum

benimkide 9 aylık 8 gibi muhallebi yiyiyo sonra uyuyo 12 de mama veriyorum bide sabah 6 gibi bi mama daha veriyorum . Bence sende mama yada süt ver . Akşam yatıp sabah kalkmıyolar maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…