Kizlar ne dusunecegimi bilemedim ondan solugu burda aldim. Anlatayim haklimiyim degilmiyim karar verin.
Erkek arkadasimla gece yazisiyoken gec ve kisa kisa cevaplar vereye basladi. 12 idi saat. Baktim whatsapda. Biz baska bi uygulamadan yazisiyoruz. Biseg demedim saat 1 oldu. Kimle yazisiyosun beni ihmal ediyosun dedim. Yeter artik bi guven diye basladi. Bende gecistirerek yaziyosun bari gece uzun uzun konusalim tum gun dogru durust konusamadik dedim. Gecistirmiyorum yeter artik surekli.kontrol ediyosun filan dedi. Kimle yazisiyosun dedim kuzenimle ama bikac kisi daha var dedi. Kim o.bi kac kisi dedim. Uzatmayalim engelledim zaten seni ordan dedi. Ne zaman whasapla ilgili bisey olsa ya beni engeller yada wjatsapi tamamen siler. Bende cildirdim. Herseferinde boyle yapiyosn diye. Uzatmayalim uyuyorm ben dedi. Bende uzunca bi mesaj yazdim. Geceleri kiz arkadaslari ile yazismasini uygun bulmadigimi, onlar yazsa bile sabah cevaplamasi gerektigini, geceleri bari sadece benimle ilgilenmesini istedigimi iceren bir mesaj.cevap yazmadi. Baska bi yerden baktim whatsapda degildi. Sabah normal konustuk. Biraz soguktuk. Ve simdi bakiyorum whatsapda cevrim ici. Ve ben hala engelliyim.
Ne dusunecegimi bilmiyorum. Konustugu kisilerle arasinda bisey var diye bi dusuncem yok. Ama gecenin saat 1inde bi kiz ve bi erkegin konusmasini uygun bulmuyorum. Ona bunu anlatamiyorum. Gunduz istedigi kadar yazissin. Daha once sirf ben boyle yapiyorum diye 2 3 ay whatsap kullanmamisti.
Bilmiyorum. Birsuru uygulama var. Bunda yazismasa baskasinda yazisir gizli bisey olsa.
Ne dusunuyosunuz kizlar?
Cok mu bunaltiyorum?
Sizin esiniz sevgiliniz gece yazissa ne dusunursunuz, ne yaparsiniz?