gece 1 dee :(

Sevgilinin sana gösterdiği ilginin bir tık azını sen ona göstereceksin. Hem onu bunaltmamış olursun hem de değerin artar. Biraz rahatla her dakika onu düşünmeyi bırak, kendi hayatına bak.

Yorumlar icin tesekkur ederim kizlar.
Engellemesi ile ilgili cok yorum olmus. Bi anlik sinirle engelliyo. Aradan zaman geçince engeli kaldiriyo. Yada ben israr ediyorum dayanamiyo. Suan hic acmadim konusunu ama illaki kaldiracak. Kaldirmali.

Ben bu durumlarda direkt ayrılarak en büyük resti çektiğim için,bana ''yeter artık bi güven'' diye yükselicek kadar poposu kalkan bi adam olmadı.Ne münasebet? Sen kimsin ki beni engelliyosun seni öyle bi engellerimki anan ağlar emdiğin süt burnundan gelir.Hadsiz.Elalemin üç beş kekosuyla goygoy döndürücek diye herif beni engellicek,bende bide ona yazıcam aricam falan.Valla işte insanoğlu türlü türlü...

Ha gece ha gündüz ne farkeder ama bence sende fazla sıkıyosun belliki sürekli adam online diye kontrol edilirmi yahu çatlar insan :KK12: ben bazen eşimi gündüz online görüyorum aha yakaladım seni diyorum :KK45:bi dünya arkadaşı vardır ne biliyosun kızlarla yazışıyor ilginç

Kizlar ne dusunecegimi bilemedim ondan solugu burda aldim. Anlatayim haklimiyim degilmiyim karar verin.
Erkek arkadasimla gece yazisiyoken gec ve kisa kisa cevaplar vereye basladi. 12 idi saat. Baktim whatsapda. Biz baska bi uygulamadan yazisiyoruz. Biseg demedim saat 1 oldu. Kimle yazisiyosun beni ihmal ediyosun dedim. Yeter artik bi guven diye basladi. Bende gecistirerek yaziyosun bari gece uzun uzun konusalim tum gun dogru durust konusamadik dedim. Gecistirmiyorum yeter artik surekli.kontrol ediyosun filan dedi. Kimle yazisiyosun dedim kuzenimle ama bikac kisi daha var dedi. Kim o.bi kac kisi dedim. Uzatmayalim engelledim zaten seni ordan dedi. Ne zaman whasapla ilgili bisey olsa ya beni engeller yada wjatsapi tamamen siler. Bende cildirdim. Herseferinde boyle yapiyosn diye. Uzatmayalim uyuyorm ben dedi. Bende uzunca bi mesaj yazdim. Geceleri kiz arkadaslari ile yazismasini uygun bulmadigimi, onlar yazsa bile sabah cevaplamasi gerektigini, geceleri bari sadece benimle ilgilenmesini istedigimi iceren bir mesaj.cevap yazmadi. Baska bi yerden baktim whatsapda degildi. Sabah normal konustuk. Biraz soguktuk. Ve simdi bakiyorum whatsapda cevrim ici. Ve ben hala engelliyim.
Ne dusunecegimi bilmiyorum. Konustugu kisilerle arasinda bisey var diye bi dusuncem yok. Ama gecenin saat 1inde bi kiz ve bi erkegin konusmasini uygun bulmuyorum. Ona bunu anlatamiyorum. Gunduz istedigi kadar yazissin. Daha once sirf ben boyle yapiyorum diye 2 3 ay whatsap kullanmamisti.
Bilmiyorum. Birsuru uygulama var. Bunda yazismasa baskasinda yazisir gizli bisey olsa.
Ne dusunuyosunuz kizlar?
Cok mu bunaltiyorum?
Sizin esiniz sevgiliniz gece yazissa ne dusunursunuz, ne yaparsiniz?
Boyle ona ne yapmasi gerektigini hep soylicekmisin ? Sanada yazik güzelim ugrasma bence. Ayrilmak istedigini soyle bakalim tepkisi ne olucak ayril demiyorum sadece onun tepkisini ölcmen icin oyle de

Üzgünüm ama sana böyle davranması hiç hoş değil.Buna benzer bi şey yaşadım bende ve düşüncelerimde haklı olduğumu gördüm.Seni resmen umursamıyo.Başka bi şey var.Biraz kendini çek ondan.Aslında pek anlatasım yok da anlatayım.Benim sevgilimle aramda baaya bi mesafe var.Uzağız.İnternetten tanışmıştık.Uzaklığı ilk başta sorun etmedi ve iyiydik ilgiliydi.Sonra anlamadığım bi şekilde bana az yazmaya başladı.İşlerim var şu bu.Tartışıyoduk.En sonunda kendimi çektm.Ayrıldık falan şimdi tekrar barıştık uzak olduğumuz için yapamadığını ama sevvdiğini bitmemesini istediğini söylemişti.Şimdi eskisine bakarak aşırı ilgili.Çünkü seviyo o zaman aklı karışık olduğundan benide umutlandırmak istememiş.Düşün ben mesaj atıyorum mesajlarımı okuyo cevap vermiyo çok üzülüyodum sebebi oymuş.Seninkindede bi durumlar var.Seven insan sevdiğiyle vakit geçirmek için can atar ya.Böyle davranmaz.Eskiden benimle az ilgilenen sevdiğim şimdi gönlüm kırılmasın diye uykusuz bile kalıp benimle ilgilenip uyuyo şu an mutluyum ama o aalar canım da çok yanmıştı.Kendini üzdürme kimseye gerçekten seven böyle asla davranmaz.

Niye kendi kendini yiyosun ki bi erkek için. Seni hakeden insanlar elbet karşına çıkacaktır. Seni kötü günler için cebinde tutuyor bence. Bırak gece bir de başka kızlarla konuşmayı normalde de konuşmasın. Bi erkek on kızla konuşur aferin helal denir. Bi kız iki erkekle konuşsun adı cikar. Kendini uzmeye degmez elin oğlu için.

forever78 bana dediysen benimleyken başşka kızlarla konuşmuyodu sadece kafası karışıktı ayrıldığımızda bile hayatında kimse olmamış zaten bizimki başka bi durumdu ama gizliyodu söylemiyodu bana bende hep kendimde hata buluyodum ama öyle değilmiş işte

Konustugu kisilerle arasinda bisey var diye bi dusuncem yok. Ama gecenin saat 1inde bi kiz ve bi erkegin konusmasini uygun bulmuyorum. Ona bunu anlatamiyorum. Gunduz istedigi kadar yazissin.
Neden?
Madem aralarında bir şey olduğunu düşünmüyorsunuz, sabahın 8inde cevap yazmasıyla gece yazması arasında ne fark var?

Kizlar ne dusunecegimi bilemedim ondan solugu burda aldim. Anlatayim haklimiyim degilmiyim karar verin.
Erkek arkadasimla gece yazisiyoken gec ve kisa kisa cevaplar vereye basladi. 12 idi saat. Baktim whatsapda. Biz baska bi uygulamadan yazisiyoruz. Biseg demedim saat 1 oldu. Kimle yazisiyosun beni ihmal ediyosun dedim. Yeter artik bi guven diye basladi. Bende gecistirerek yaziyosun bari gece uzun uzun konusalim tum gun dogru durust konusamadik dedim. Gecistirmiyorum yeter artik surekli.kontrol ediyosun filan dedi. Kimle yazisiyosun dedim kuzenimle ama bikac kisi daha var dedi. Kim o.bi kac kisi dedim. Uzatmayalim engelledim zaten seni ordan dedi. Ne zaman whasapla ilgili bisey olsa ya beni engeller yada wjatsapi tamamen siler. Bende cildirdim. Herseferinde boyle yapiyosn diye. Uzatmayalim uyuyorm ben dedi. Bende uzunca bi mesaj yazdim. Geceleri kiz arkadaslari ile yazismasini uygun bulmadigimi, onlar yazsa bile sabah cevaplamasi gerektigini, geceleri bari sadece benimle ilgilenmesini istedigimi iceren bir mesaj.cevap yazmadi. Baska bi yerden baktim whatsapda degildi. Sabah normal konustuk. Biraz soguktuk. Ve simdi bakiyorum whatsapda cevrim ici. Ve ben hala engelliyim.
Ne dusunecegimi bilmiyorum. Konustugu kisilerle arasinda bisey var diye bi dusuncem yok. Ama gecenin saat 1inde bi kiz ve bi erkegin konusmasini uygun bulmuyorum. Ona bunu anlatamiyorum. Gunduz istedigi kadar yazissin. Daha once sirf ben boyle yapiyorum diye 2 3 ay whatsap kullanmamisti.
Bilmiyorum. Birsuru uygulama var. Bunda yazismasa baskasinda yazisir gizli bisey olsa.
Ne dusunuyosunuz kizlar?
Cok mu bunaltiyorum?
Sizin esiniz sevgiliniz gece yazissa ne dusunursunuz, ne yaparsiniz?
Haklısın bu konuda bende çıldırırdım..Ne demek engelemk ya bir de öyle saçmalık mı olur üzüleceğini bile bile nasıl engeller..oralı olma naparsa yapsın sallamadığında biraz sık dişini kendi afallıcaktır.Bu erkekler işlerine geldiği gibi davranmayı nasıl bırakcak .Sizin resminiz yok mu ?

Herkes burada erkeğe kızmış ama bence konu sahibi çok fazla sıkıyor, karışıyor, sıkboğaz ediyor, bunaltıyor. Durduk yere kimse sevgilisini engellemez yani. Konu sahibinin söylemediği çok şey var diye düşünüyorum neticede adamın tuvalette çıkardığı şeye bile karışabilme potansiyeli taşıyan kadınlar var ve onlar hiçbir zaman söylemez ben şöyle karışıyorum böyle bunaltıyorum falan diye anlatmaz yani. Güven sorunum yok dediğine göre bence sıkıntı konu sahibinde, adam durduk yere yapsa muhakkak güven sorunu olurdu konu sahibinin. Olaylara çok dar açıdan bakıyorsunuz bence yorum yaparken. Ben öyle düşünüyorum yani, konu sahibini daha da bunaltmaya teşvik ederseniz sevgilisini kaybedecek. Ben okurken bunaldım yani. Çocuğun sürekli kontrol ediyorsun demesinden belli.
Ama tamamda bu kız bunu bunaltıyorsa,demek erkek yapmış ki birşey böyle sık boğaz ediyor ki ,sık boğaz değil,gecenin köründe zaman ayırmayıp engeli basıp çatır cutur yazışsın, yemişim öle aşkı ya hazmedilmez ya olayın başı erkekler pislikler :KK66:

ben şu yok sıkboğaz ediyorsun yok işte nevar bunda diyenleri gerçekten anlamıyorum yaa ne kadar rahatsınız iyi o zaman kızda o saatlere kadar erkek arkadaşlarıyla konuşssun bide üstüne engellesin o zaman nolcak ya çok saçma gerçekten. o zaman sevgili olmanın ne anlamı var ohhh lüküs hayat herkes relax herkes boynuzlu ben kıskanç biri değilimdir mesela erkek arkadaşım arkadaşlarıyla istediği yere gidebilir ama bana o güveni verecek ve kesinlikle kız olmayacak. benim erkek arkadaşım arkadaşlarıyla denize giderdi içerdi de ama arardı beni aşkım burası çok güzel seni özledim diye ve ben asla mesaj bile atmam arkadaşlarıyla olduğu zaman rahatsız etmemek için karşılıklı güven budur. eğer erkeğin gözü dışarıdaysa ne yaparsan yap her yerde de yapar zaten.

1. Daha sevgililik döneminde birbirinizin hayariniza bukadar mudahale etmeniz yanlis....
2. Esin degil bir sevgiliye bukadar sabretmek niye üstelik güven sorunu varken...

Aldatmalarda böyle yavas yavas basliyor , engellemeler vs..

Ah cnm bniim tek derdin bu olsun.. Ewlenince sorunlar hç btmiyo.
Sana tafsye vereyim. Kaçan kovalanır. Sewgilinin üstne hç gtme. Sen çevrim içi ol yazma ona. Hatta yarm saat sonra ver cwp. Bu erkekler bundan anlıyor . Bırak o düşünsün bırak o sorsun bu kız kmle konuşuo die

Kiminle yaziştıgını söylemeyip üzerine birde sizi engelleyebiliyor. Ben olsam bu kadar önemli kim diye düşünürdüm beni engelleyip yazacak kadar.

bence haklısınız, sevgili olabilirsiniz bu kadar karışmaya hakkınız yok diye bir şey yazamam ben.
tabi ki karışacaksınız, geceleri kızlarla konuşması bence çok yanlış. üstüne bir de engelliyor, iyi madem siz de erkeklerle konuşun geceleri kabul eder mi kendisi. gerçi bu kadar ilgisiz biri beni rahat bıraksın da kendi naparsa yapsın diye de düşünebilir. açıkçası bana ilişkiniz çok sağlıklı gelmedi

Ama tamamda bu kız bunu bunaltıyorsa,demek erkek yapmış ki birşey böyle sık boğaz ediyor ki ,sık boğaz değil,gecenin köründe zaman ayırmayıp engeli basıp çatır cutur yazışsın, yemişim öle aşkı ya hazmedilmez ya olayın başı erkekler pislikler :KK66:
Katılmıyorum, yapmış olsaydı güven problemim yok demezdi. Konu sahibi güven problemi olmadığını belirtti. Daha önce vukuatı olan adama sen olsan güvenir misin? Güven sorunum yok, aldattığını düşünmüyorum der misin? Demezsin bence. Konu sahibi kendi keyfi öyle istediği için bunaltmış sevgilisini ya da yapı meselesi de olabilir, kimi insan çok takıntılıdır. Şuraya yapılan yorumların içinde 'sevgilinin seni engellemesinin gerçek nedeni nedir?' diye soran bir yoruma rastladın mı?
Güven sorunu varsa da bu ilişki neden devam ediyor o zaman o da ayrı saçmalık.

beni engelleyip başkalarıyla yazışacak:KK20: daha da bana yazamaz zaten engellemek nedir,nasıl niye katlanıyorsunuz anlamıyorum.sanki başka adam yok.mutsuzsun adam umursamıyor ne diyelim şimdi :KK12:
heh işte bide ttüm gün burda aldatılma hikayeleri var evliyken e bunlar daha böyleyken evliyken nolur acaba

X