gece 1 dee :(

Hiiii..
Yemin Ederim kafasını kırarım. Ve ona çok büyük bir oyun oynarım. Anasından çıktığı yeri görür...

Allah askina kac yasinda bu bebe. Bide erkek olacak ne bu zirt pirt whatsapp silmeler bloklamalar igrenc!! E tabi suphe eder ozaman konu sahibi hicte abartmiyo

beni engelleyip başkalarıyla yazışacak daha da bana yazamaz zaten engellemek nedir,nasıl niye katlanıyorsunuz anlamıyorum.sanki başka adam yok.mutsuzsun adam umursamıyor ne diyelim şimdi

Ne boğazlaması ne sıkması...
Adam bu yöntemlere başvuruyor ise ya aldatmıştır ya da aldatması yakındır.
Kimse kendini kandırmasın.

Sevdigim adam beni engelleyecek ve konusmaya devam edecek rahat rahat..

Defolsun gitsin..

Bir de acik acik soyluyor seni engelledim diye.. ne hakla ? Sık bogaz etmek falan degil sizin yaptiginiz. Yani bunun dogrulugu benim icin savunulmayacak bir seh.

Arkadasi olsun olmasin demiyorum da . Yani sirf rahat yazismak icin sizi engellemis..

Sen arkadaslarinla ozellikle de erkek arkadaslarinla gecenin bir yarisinda rahat rahat konusabilmek icin ,engelle. Nasil bir tepki veriyor gorurdun..

Kuzeniyle ve bir kac kisi ileymis. Kimmis acaba o bir kac kisi.. guldurmesin ya cocuk mu kandiriyor :)

Her şeye karışıp zırt pırt rahatsız eden, arkadaşımla iki kelime ederken sürekli araya girip mani olmaya çalışan, kıskançlık krizlerine giren ve beni sürekli bunaltan ve sürekli sorgulayan sevgiliyi ben de engellerim, kimse kusura bakmasın.

Neden engelliyo pekii engellemesn o zman cookk sacma bnce gece 1 bi kizla konscak bide bana atr yapcakkk yokk canm ole dunyaa

Bunun saati mi var sabahta konuşsa kızarım öğlende konuşsa kızarım. Beni engelleme gibi hata yaparsa tamamen silerim. Erkekleri niye bu kadar şımartıyorsunuz anlamıyorum. Sevgilinizde kimsede olmayan ne var da, bu kadar taviz veriyorsunuz?

Beni engelleyen parmaklarini koparirdim bir daha engelleyemezdi neyin kafası bu

Katiliyorum
Virvir basimin etini yiyecek,kiminle saat kacta konusacagima kendisi karar verecek,karsi cinsle gorusmemi yasaklayacak ben de mal gibi onu mu dinleyecegim?hic kusura bakmasin benim de bir cevrem var ozel bir hayatim var

Katiliyorum
Virvir basimin etini yiyecek,kiminle saat kacta konusacagima kendisi karar verecek,karsi cinsle gorusmemi yasaklayacak ben de mal gibi onu mu dinleyecegim?hic kusura bakmasin benim de bir cevrem var ozel bir hayatim var
Kesinlikle.
Ben konu sahibinin sevgilisini bunalttığını düşünüyorum ama buraya yazmamış şunu yapıyorum bunu yapıyorum falan diye. Adam engelliyormuş onu, yani şuraya bir yorum yazmadan önce kaç kişi düşündü acaba yahu neden engelliyor diye. Pek sanmıyorum.

E yani adam manyak degilse durduk yere engellemiyordur saniyorum
Ben bazen esimi ararim veya mesaj atarim canim su an mesgulum sonra goruselim der kapatirim konuyu uzatmam mesela
Ben simdi psikopat gibi yok ille konusacaz desem o da beni engeller yani engellemeyip naapsin biraz anlayisli olmak lazim

resmen seni aldatıyor seni neden engelliyor whatsapptan bu 1
2.ise madem kuzeni ile konuşuyor screenshot atsın sana ispat etsin
3.ise suçluluk psikolojisidir direk seni suçlu çıkarmaya kendini kötü hissetmene sebep olacak şeyler söylemesi yok bana güvenmiyor musun yok bıktım vs. güvenmiyorum diyeceksin . dünyanın sonu mu çok çok bitti der senden önemli mi . Ayrıl gitsin o hıyardan sana cacık olmaz.

Yani bu konu hakkında şuradaki yorumlara bakınca iyi ki erkek değilmişim diyorum resmen. Screenshot atsın diyen bile olmuş yani sevgilim benden ne yaptığımla ilgili bir kanıt istese (fotoğrafını çek yolla ya da ekran görüntüsü yolla falan gibi) anında terk ederim onu, bu ne işkence. Konu sahibi aldattığını düşünmüyor, bunu da belirtmiş zaten, eğer öyle düşünseydi aldattığından şüpheleniyorum falan derdi. Aynı şekilde güven sorunu da olmadığını söylemiş bir başka yorumunda. Mesele de sevgilisine güvenmemesi ya da sevgilisinin kendisini aldatması falan değil ama herkes bi aldatmaya çekmiş olayı. Çok haklısınız yani aklı başında, olgun, ne istediğini bilen insanların öyle yok şununla konuşma, şu saatte konuşma, yok ille de benle ilgilen falan gibi davranışları olmaz. Böyle davranışlarda bulunan insanların yeterince olgunlaşmadıklarını düşünüyorum ben.

Biriyle yazışmasından ziyade engellemesine bende kızardım ayrıca ben ekran görüntüsü bile isterdim

ben de engellemesine takıldım. başka bir telefondan mı bakıyorsunuz online olup olmadığına? çok sağlıklı bir ilişkiye benzemiyor burdan ama:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…