gece 1 dee :(

ya ben çıldırırdım.
elbette ki hayatının merkezinde olalım demiyoruz, ama bize zaman ayırsın istiyoruz yoksa normal arkadaştan ne farkımız var değil mi..
ben seni haklı buluyorum. sevgilim öyle bir şey yapsın üstüne engellesin büyük sorunlar çıkartırım ben. kusura bakmasın kimse güvenle alakalı değil, bana değil başkasına zaman ayırıyorsa, üstüne karışmasın diye engelliyorsa sıkıntı büyük.

Herkes burada erkeğe kızmış ama bence konu sahibi çok fazla sıkıyor, karışıyor, sıkboğaz ediyor, bunaltıyor. Durduk yere kimse sevgilisini engellemez yani. Konu sahibinin söylemediği çok şey var diye düşünüyorum neticede adamın tuvalette çıkardığı şeye bile karışabilme potansiyeli taşıyan kadınlar var ve onlar hiçbir zaman söylemez ben şöyle karışıyorum böyle bunaltıyorum falan diye anlatmaz yani. Güven sorunum yok dediğine göre bence sıkıntı konu sahibinde, adam durduk yere yapsa muhakkak güven sorunu olurdu konu sahibinin. Olaylara çok dar açıdan bakıyorsunuz bence yorum yaparken. Ben öyle düşünüyorum yani, konu sahibini daha da bunaltmaya teşvik ederseniz sevgilisini kaybedecek. Ben okurken bunaldım yani. Çocuğun sürekli kontrol ediyorsun demesinden belli.

evet bir şeyler karıştırıyor ve sana yeteri kadar önem vermiyor. Yoksa belli bir açıklaması olurdu. En çok söylenen Türk yalanlarından biri: bana güvenmiyor musun? Aslında baskı yoluyla "evet güveniyorum" dedirtmektir.
Benim hoşuma gitmedi olanlar.

Kizlar ne dusunecegimi bilemedim ondan solugu burda aldim. Anlatayim haklimiyim degilmiyim karar verin.
Erkek arkadasimla gece yazisiyoken gec ve kisa kisa cevaplar vereye basladi. 12 idi saat. Baktim whatsapda. Biz baska bi uygulamadan yazisiyoruz. Biseg demedim saat 1 oldu. Kimle yazisiyosun beni ihmal ediyosun dedim. Yeter artik bi guven diye basladi. Bende gecistirerek yaziyosun bari gece uzun uzun konusalim tum gun dogru durust konusamadik dedim. Gecistirmiyorum yeter artik surekli.kontrol ediyosun filan dedi. Kimle yazisiyosun dedim kuzenimle ama bikac kisi daha var dedi. Kim o.bi kac kisi dedim. Uzatmayalim engelledim zaten seni ordan dedi. Ne zaman whasapla ilgili bisey olsa ya beni engeller yada wjatsapi tamamen siler. Bende cildirdim. Herseferinde boyle yapiyosn diye. Uzatmayalim uyuyorm ben dedi. Bende uzunca bi mesaj yazdim. Geceleri kiz arkadaslari ile yazismasini uygun bulmadigimi, onlar yazsa bile sabah cevaplamasi gerektigini, geceleri bari sadece benimle ilgilenmesini istedigimi iceren bir mesaj.cevap yazmadi. Baska bi yerden baktim whatsapda degildi. Sabah normal konustuk. Biraz soguktuk. Ve simdi bakiyorum whatsapda cevrim ici. Ve ben hala engelliyim.
Ne dusunecegimi bilmiyorum. Konustugu kisilerle arasinda bisey var diye bi dusuncem yok. Ama gecenin saat 1inde bi kiz ve bi erkegin konusmasini uygun bulmuyorum. Ona bunu anlatamiyorum. Gunduz istedigi kadar yazissin. Daha once sirf ben boyle yapiyorum diye 2 3 ay whatsap kullanmamisti.
Bilmiyorum. Birsuru uygulama var. Bunda yazismasa baskasinda yazisir gizli bisey olsa.
Ne dusunuyosunuz kizlar?
Cok mu bunaltiyorum?
Sizin esiniz sevgiliniz gece yazissa ne dusunursunuz, ne yaparsiniz?
engelledi mi sizi:KK51:
ne demek ya :KK20:

bu durumda olsam aninda g+tüne tekmeyi basmistim.
Deger vermek bambaska bir olay. Ve deger vermeyen biriyle isim olmaz.
Umarim dogru yolu görürsünüz.

Ortada guvenle ilgili sorun yok. Beni rahatsiz ediyo bu durum. Dogru bulmuyorum sadece
kız arkadaşlarıyla veya kızlarla yazıştığına emin misiniz?
gece yarısı bir kız arkadaşıyla yazışsa bende kızarım ama başkalarıyla erkek ar. veya kuzenleriyle konuşuyorsa da kızmam
bu kadar sıkmak uygun değil açıkçası

Sevgilimin arkadaşlarıyla konuşmasında bir sorun yok.Ama aynı anda konuşmak gerektiğinde bana değil de arkadaşlarına yazmasına kırılır, sinirlenirdim.Okuyorsa/ çalışıyorsa bir proje vs. bir şey olur gece geç saat de olsa konuşmaları gerekir bana yazamaz anlarım ama durduk yere bana değil de başkalarına cevap yazması hele hele beni engellemesi de ne demek? Bir insan durduk yere kimseyi engellemez.Özellikle engelleme olayına okurken bile çok sinirlendim.Bu nasıl ilişki anlamadım.Kendine adam gibi değer veren birini bulursun umarım ya da sevgilinin adam olması dileğimle.

buna benzer bir olayda benim arkadasımın başına gelmişti dediğin gbi çocuk hemen kızı engelliyor amaçları ne bilmiyorz valla aynen dediğin gbi oda aldattıgını düşünmüyor ama whatsapla ilgli hep yalan söylüyor kaldırdım whatsabı diyor halbuki kızın annesinin telefonundan bakıyorz görünüyor erkk milletini çözmek zor açıkcası
whatsapı telefondan kaldırsa bile kayıtlı olduğu için görünür. ama tabi silmemiş de olabilir.

vala hoş bi durum değil güzelce açıklasa neyse ama böle davranan bi erkek görünce ben güvenmem şahsen. beni niye engelliyosun ya da niye açıklamıyosun. benim eşim 7/24 telefonda mesajlaşıyo ediyo falan ama ben kimle ne konuştuğunu bilirim hiç bi zaman saklamadı o yüzden de bu beni rahatsız etmiyo. tavrınızı koyun bence

hayatı birbirinize zindan etmeyin kıskançlıklarla resmen bunaltmışsın.

gecenin bi yarısı bi erkekle bi kız ne konuşur ya haklısın kıskanmakta ve ne demek engelliyo anlayamadım ne biçim insanlar var sevgilisini engellicek başka kızlarla konuşcak hee canım he oldu rahatlığa bak :KK11:

X