Çocuk Hastalıkları Geç yürüme ve miyelinizasyon

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

SZAsza

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2020
19
3
16
33
Arkadaşlar bu gün bebeğime henüz yürümediği için beyin MR ı çekildi. Ve sonuç gecikmiş miyelinizasyon. Dr. Çok önemli bir şey değil ama takip edelim dedi. Aranızda böyle bir durum yaşayan oldumu görüşlerinizi ve tecrübelerinizi bilmek isterim

Kaç aylik bebeğiniz

Ewet biraz geçikmiş ama bir sorun olacağını sanmiyorum onu yalnız bırakmaya çalışın koltuk tutup kalkması için poposundan hep destek vermiştim ben kızıma sonra bi anda kalktı sonra koltuktan kendi tutunmaya başladı sıraladı derken geliyo arkası sadece sabır ve bebeğinize öz güven aşılayın ben en çok sevdiği şeyleri kanepenin üzerine koyup ona gitmesini sağlardım ayakta durması için bel kısmına sadece parmak ucu ile dokunurdum ondan destek alırdı ve ayakta iken eline sevdiği bi oyuncak verilmeli onu tutarken unutuyo ayakta olduğunu sonra duruyo alkış yaptırın ayakta mesela heyecanla yapıyorlar

Öncelikle teşekkür ederim
Ama benim kızım aslında üç aydır koltuklarda sıralıyor tepelerine çıkıyor iniyor bizim sıkıntımız bağımsız bir şekilde ayakta duramaması. Farklı yöntemler egzersizler deniyorum ama bilmiyorum. Sanki hiç yürüyemeyecekmiş gibi geliyor ve üzülüyorum. İnşallah bir an evvel sağlıklı bir şekilde yürür.

İnşallah

Bebeğinizin b12 seviyesini kontrol ettirdijiz mi. Dusukse olabildiğince yüksek tutun. Faydasini gördük biz

Merhaba benim de bebeğim 19 aylık aynı sizin bebeğiniz gibi sıralıyo iniyo cıkıyo ama bağımsız yürüyemiyor henüz anlamlı bi kelimeside yok myelinizasyon da gerilik dediler sizin bebeğinizin durumu nedir su an yürüyorum

Merhaba umarım size ulaşır mesajım benim bebeğimede aynı teşhisi koydular şuan bebeğiniz ne durum da ve nasıl bir tedavi yolu izlediniz öğrenebilir miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…