Herkese merhaba. Konu çok hassas hemen konuya girmek istiyorum. Tecrübe ve fikirleriniz benim için çok önemli. Bir yıldır evliyim ve bir yıldır bebek sahibi olmayı istiyoruz eşimle. 15 Mayıs pazartesi günü kadın doğum uzmanına göründüm. Alttan muayene oldum. Doktor hanım polikistik overime rağmen yumurtlamaya devam ettiğimi, yumurtalarımın çok sağlıklı olduğunu söyledi şuanda 17 mm olduğunu söyledi. Son adet tarihimin 22 nisan olduğunu söylediğimde geç döllenme seninki dedi. Normal şartlarda haftaya adet görmen lazım dedi. Folik asit başladı. İki gün arayla ilişkiye girmem gerektiğini söyledi tam yumurtlama dönemindesin dedi. Eğer haftaya adet olursan tekrar yanıma gel bi tedavi gerekir mi araştırırız dedi. 16 Mayıs salı günü ilişkiye girdik. Folik asiti hiç kullanmadım. Fakat işin hassaslaştığı nokta şu ki; 17 Mayıs günü eşimle şiddet içeren bi tartışma yaşadım ve boşanma prosedürlerini başlattım. Bu şiddet bana değil benim şahsi eşyalarıma zarar vererek oldu ama her an sıra bana gelebilirdi bundan korkarak ailemin evine geldim. Adet döngüm genellikle 26-33 gün arası değişir ama asla bundan daha uzun süre gecikmez. Bugün 33. gün hala adet görmedim. Son ilişki 8 gün önce. Ve yumurtalar gebelik sağlayacak büyüklükte. Sizce mümkün müdür? İnanın çok zor durumdayım her görüşünüz benim için çok değerli.