Arkadaslar merhaba. Öncelikle herkesin yeni yili kutlu ve hayirli olsun. Nice mutlu senelere. Bir sey sormak istiyorum. Ulturason sonuclarimca yumurtlama sorunu olan birisiydim. 25 yasindayim 1 bucuk senedir evliyim. Bebek istiyoruz. Ama 31 aralık gunu yani 21-23 gunlerimde sanıyorum ki, yumurtlamam oldu. Çun ki belirtilerim oldu. Seffaf akinti, hafif yumurtlama kramplari, bel agrisi, siskinlik gibi...tesaduf, bekledigim bir sey degildi, cun ki yumurtlamiyordum. Ama 31aralik ve 1 ocak gunleri birlikteligmiz oldu esimle. Ve normalda bu gun benim adet gunumdu. Ve adet olmadim ki, 1 hafta kadar gecikme normal sayildigi icin....pekte umutlanmak istemiyorum ama....şu an...hic bir belirtim yok. Akınti dışında, hic bir belirtim yok. Adet belirtilerimde yok yani. Ne gögus agrisi, sismesi. Ne bel agrisi, ne kasık agrisi, ne bacak agrisi...normalde bunlar bende 1 hafta önceden abslıyor. Ve şunuda soylemeliyim ki, vajinal enfeksyonlarim vardi ve 25 aralik tedavim bitdi, ve tahlil yaptirdim tahlillerim iyi çikti. Size sorum şu. Ben gercekten yumurtlamiş ola bilirmiyim? Mumkunmudur? Ve enfeksyonlar yumurtlamami engelleye bilormi? Yani bu kadar surede yumirtlamadiysam, enfeksyonlardan ola bilirmi? Ve eger yumurtlamişsam gercekten, yumurtlama gunumu degerlendirdim ve hamilelik olusa bilirmi? Ama hiç bir belirti yok. Akinti şiskinlik dişinda bide qdet olacaktim olmadim. Onuda gec yumurtlamamla alakalı saniyorum. Nolur bana fikir bildirirmisiniz. Dusunceleriniz önemli.