• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç yumurtlama.

sahay9297

﷽𝕷𝖆 𝖎𝖑𝖆𝖍ə 𝖎𝖑𝖑ə𝕬𝖑𝖑𝖆𝖍﷽
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2022
119
65
18
27
Rusya
Arkadaslar merhaba. Öncelikle herkesin yeni yili kutlu ve hayirli olsun. Nice mutlu senelere. Bir sey sormak istiyorum. Ulturason sonuclarimca yumurtlama sorunu olan birisiydim. 25 yasindayim 1 bucuk senedir evliyim. Bebek istiyoruz. Ama 31 aralık gunu yani 21-23 gunlerimde sanıyorum ki, yumurtlamam oldu. Çun ki belirtilerim oldu. Seffaf akinti, hafif yumurtlama kramplari, bel agrisi, siskinlik gibi...tesaduf, bekledigim bir sey degildi, cun ki yumurtlamiyordum. Ama 31aralik ve 1 ocak gunleri birlikteligmiz oldu esimle. Ve normalda bu gun benim adet gunumdu. Ve adet olmadim ki, 1 hafta kadar gecikme normal sayildigi icin....pekte umutlanmak istemiyorum ama....şu an...hic bir belirtim yok. Akınti dışında, hic bir belirtim yok. Adet belirtilerimde yok yani. Ne gögus agrisi, sismesi. Ne bel agrisi, ne kasık agrisi, ne bacak agrisi...normalde bunlar bende 1 hafta önceden abslıyor. Ve şunuda soylemeliyim ki, vajinal enfeksyonlarim vardi ve 25 aralik tedavim bitdi, ve tahlil yaptirdim tahlillerim iyi çikti. Size sorum şu. Ben gercekten yumurtlamiş ola bilirmiyim? Mumkunmudur? Ve enfeksyonlar yumurtlamami engelleye bilormi? Yani bu kadar surede yumirtlamadiysam, enfeksyonlardan ola bilirmi? Ve eger yumurtlamişsam gercekten, yumurtlama gunumu degerlendirdim ve hamilelik olusa bilirmi? Ama hiç bir belirti yok. Akinti şiskinlik dişinda bide qdet olacaktim olmadim. Onuda gec yumurtlamamla alakalı saniyorum. Nolur bana fikir bildirirmisiniz. Dusunceleriniz önemli.

Hamile olabilirsiniz tabi ki birkaç gün daha bekleyin sonra test yapın bence hala adet olmazsanız. Adet olursanız da bence ovulasyon testi alın yumurtlamayla ilgili sorununuz varsa yumurtlamayı kaçırmazsınız

Hamile olabilirsiniz tabi ki birkaç gün daha bekleyin sonra test yapın bence hala adet olmazsanız. Adet olursanız da bence ovulasyon testi alın yumurtlamayla ilgili sorununuz varsa yumurtlamayı kaçırmazsınız
Peki, yumurtlama bu kadar geç ola bilirmi? Yani, öncesinde şeffaf akıntı, sonrasında halanda devam eden, şeffafdan hafif bulanik gibi olan akinti. Hic bir koku, kasınti yok. Evet bakleyecegim ayin 9una kadar. Hesaplamamla 1 haftasinda testde cika biliyor, yumurtlamadan sonra 1 hafta. Bende 9 gunlugunde test yapmak istiyorum. Hem umutlanmaktan korkuyorum, hemde umutsuzluktan. Allah her seye kadirdir..mumkunsuz diye bir sey yok tabi sadece heveslenmek istemiyorum.

Yumurtlamadan sonra 12.gun test yapın diyolar bence 12. Güne kadar bekleyin ve tabi ki yumurtlamış olabilirsiniz bazı aylar 2 kere yumurtlama oluyomus bazen hiç olmuyomuş bunlar normal şeyler

Yumurtlamadan sonra 12.gun test yapın diyolar bence 12. Güne kadar bekleyin ve tabi ki yumurtlamış olabilirsiniz bazı aylar 2 kere yumurtlama oluyomus bazen hiç olmuyomuş bunlar normal şeyler
Ben, okumustum 1 kac yerde. 1 ci haftasinda yapmak mumkun. Soyleki, eger yumurtlama gununden 3-4 gun once esinizle birlikteligniz olduysa, 14 gun sonra test yapin. Yok direkt yumurtlama gunu birlikte olduysaniz, 5-8 gun sonra test yapa biliyormusuz. Ben gecen ay 4 aralikta adet oldum. Bu ay 3 ocak olacaktim. 1 gun gecti, ama gecen yil, araliktan onceki kasim ayindada 11i olmustum. Bu yuzden 11 ine kadar adet olma ihtimalim var cun ki, adetim 23-35 gun arasi olan bir insanim. Çok karisik. 9u yapmak istiyorum testi cun ki, 10u burada tatiller bitiyor ve benim tahlillerimi doktoruma goturmem gerek. Ve tup tikanikligim varmi yokmu diye bakacaklar. O yuzden, gitmeden yoklamak istiyorum.

Neden baska kimse bir şey yazmiyor? Lütfen gerçeketen ihtiyacm var.

Merhaba ne yaptınız merak ettim test yaptınız mı sonuç nedir?
Merhaba. Ayin 10u ve 12si erkenden yaptim. Son bu gun yani, negativ. Adet gunum 14u. Bekleyecegim adetim gecerse yine deneyecegim. Ama şu kasiklarimdaki kramplar gecmiyor, adet krampi gibide degl ki. Adet olunca noyle olmam ben. Bide midem, ateslenmem, gece terlemelerim, ayaklarim buz kesiyor, tansyonum dusuyor, doyumsuzluk geldi...bilemiyorum🤕

Merhaba. Ayin 10u ve 12si erkenden yaptim. Son bu gun yani, negativ. Adet gunum 14u. Bekleyecegim adetim gecerse yine deneyecegim. Ama şu kasiklarimdaki kramplar gecmiyor, adet krampi gibide degl ki. Adet olunca noyle olmam ben. Bide midem, ateslenmem, gece terlemelerim, ayaklarim buz kesiyor, tansyonum dusuyor, doyumsuzluk geldi...bilemiyorum🤕
Psikolojik de olabilir hamile de olabilirsin her ikisine de kendini hazırla arkadaşım inşallah hakkında hayırlısı olsun bende yumurtlama dönemindeyim ve ovulasyon testi yapmama rağmen yumurtlama göremiyorum
Serviks denen o et parçasını farkettim şimdi kendimde aşağı inmiş ve yumuşamış acaba anlamı nedir bilen varmı 🤔

Psikolojik de olabilir hamile de olabilirsin her ikisine de kendini hazırla arkadaşım inşallah hakkında hayırlısı olsun bende yumurtlama dönemindeyim ve ovulasyon testi yapmama rağmen yumurtlama göremiyorum
Serviks denen o et parçasını farkettim şimdi kendimde aşağı inmiş ve yumuşamış acaba anlamı nedir bilen varmı 🤔
Doğum zamanı yaklaştığında serviksin dokusu içinde bulunan su miktarı artar, serviks yumuşar ve öne doğru dönmeye başlar. Bazen fark edilen bazen de fark edilmeyen kasılmaların etkisiyle bu incelme giderek artar. Serviksteki efasman yüzde olarak ifade edilir. Biyle yazyo internetde.

Ve piskalojiden gecti artik. 2 kere negatifden sonra piskalojimi kalir..off off

Ve piskalojiden gecti artik. 2 kere negatifden sonra piskalojimi kalir..off off
Her şeyin bir vakti var sabretmek lazım birde sitres yapmamaya dikkat et kendine bir meşgale bul biliyorum bu çok zor bunu bende başaramıyorum söylemesi kolay ama yapacak bişey yok 🤷🏻‍♀️

Kızlar selam sonlanan adet tarihim 6 Aralık Reglim 9 gün gecikti bat 4 Ocaktı 3 ocakta birlikte olduk reglim 1 veya 2 gün aksar en fazla ama 9 gün oldu doktora gittim 9 Ocakta beta negatif çıktı ve adet söktürücü verdi geç döllenme olabilir mi eğer olduysa tekrardan ne zaman gidebilirim doktora Bu arada adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu ama geçti göğüs hassasiyeti var ve sağ yumurtalığım da hafif ama farkedilir bir şişlik var lütfen bana yardımcı olun stresli geçen bir sürecim olmadı ilaç da kullanmadım

Kızlar selam sonlanan adet tarihim 6 Aralık Reglim 9 gün gecikti bat 4 Ocaktı 3 ocakta birlikte olduk reglim 1 veya 2 gün aksar en fazla ama 9 gün oldu doktora gittim 9 Ocakta beta negatif çıktı ve adet söktürücü verdi geç döllenme olabilir mi eğer olduysa tekrardan ne zaman gidebilirim doktora Bu arada adet olacakmışım gibi ağrılarım oldu ama geçti göğüs hassasiyeti var ve sağ yumurtalığım da hafif ama farkedilir bir şişlik var lütfen bana yardımcı olun stresli geçen bir sürecim olmadı ilaç da kullanmadım
Bi ulturadona git. Sislik icin. Sonrada tekrar kan ver. Kanda negatifse, ne qativdir. Gec dollenme yumurtladigin gundur. Ne zaman yumurtalrsan o gunu dollenme olur. Bu gun yumurtladim 1 hafta sonra dollenemez. Ve evet gec yumurtlamiw ola bilirsin. Benimde adetim 4 aralik olmasi gerekiyordu ama su an, 10 gundur bekliyorum, daha tik yok. Ama sen şişlik icin mutlaka ulturasona git. Bide, dene istersen yarin mesela gun icinde 2-3 litre suyu tuketmeye calis. Cay felan kahve felan icme. Bak bakalim şiş gidecekmi.

3 4 gün sonra tekrar test yap çıkar canım bence o zamana

Bi ulturadona git. Sislik icin. Sonrada tekrar kan ver. Kanda negatifse, ne qativdir. Gec dollenme yumurtladigin gundur. Ne zaman yumurtalrsan o gunu dollenme olur. Bu gun yumurtladim 1 hafta sonra dollenemez. Ve evet gec yumurtlamiw ola bilirsin. Benimde adetim 4 aralik olmasi gerekiyordu ama su an, 10 gundur bekliyorum, daha tik yok. Ama sen şişlik icin mutlaka ulturasona git. Bide, dene istersen yarin mesela gun icinde 2-3 litre suyu tuketmeye calis. Cay felan kahve felan icme. Bak bakalim şiş gidecekmi.
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese ve bana da nasip olur sağlıklı bebişler amin

İlişkiden sonra 21 gün sonra test yaptım negatif geç yumurtalma olmaz demi daha çok korkuyorum 😔

Back