• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç yumurtlama

Ydeniz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
11
1
1
35
Kızlar merhaba reglime 1 gün var ve iki gündür ovulasyon testim pozitif çıkıyor.bu kadar geç yumurtlama olabilirmi? Gebelik testi yaptım negatif çıkıyor varmı böyle bişey yaşayan?

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 146
gec yumurtlama olabiliyor ,bence kan testi yaparsaniz kesin cikar hamilelik

Cnm bence hamilesin bu kadar gec dollenme olmaz ki
Ertesi gün ovulasyon testi yaptım ve negatif çıktı bende yumurtlama oldu diye değerlendirdim o günü şuan reglim 5 gün gecikti ama yumurtlama geç oldugu için eğer döllenme olduysa bu 10 gün sonra çıkmazmı kafam çok karıştı test te yapıp hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum

Evet canim düzenlidir 4 ay oncesinde bir yine 5gun gecikmisti bu 5.ayimiz cocuk düsüneli test yapipta negatifigörmekde yipratiyor artik o yuzden korkuyorum test yapmaya yada kan vermeye

Valla canım kasıklarımda bazen sağda bazende solda ağrı oluyor normalde deliksiz uyurum bugünlerde gece wc ye çıkıyorum ter basıyor bugünde göğüslerimde büyüme farkettüm bariz bir şekilde ama regl olcagım zamanda göğüs hassasiyetim oluyor bilemedim yani canım

Bende geçen ay hiç yaşamadığım belirtileri yaşadım göğüs ağrısı şiddetli daha sonra bel ağrısı kasıklarda yumurtalıklarında ağrı artık dedim hamileyim herhalde erken mens oldum geri :110:

Valla canım kasıklarımda bazen sağda bazende solda ağrı oluyor normalde deliksiz uyurum bugünlerde gece wc ye çıkıyorum ter basıyor bugünde göğüslerimde büyüme farkettüm bariz bir şekilde ama regl olcagım zamanda göğüs hassasiyetim oluyor bilemedim yani canım
İnşaallah hamilesindir ama sen canım insallahh

Canım inş tşk ederim güzel dileklerin için allah gönlümüze göre versin inş hepimizin sen şuanda yumurtlama döneminimi bekliyorsun

Kızlar merhaba reglime 1 gün var ve iki gündür ovulasyon testim pozitif çıkıyor.bu kadar geç yumurtlama olabilirmi? Gebelik testi yaptım negatif çıkıyor varmı böyle bişey yaşayan?

Şu an ne durumdasın bilmiyorum canım ama benimde bat'tan 3 gün önce yumurtlamam oldu ve bat'ım gecikti. Geç yumurtlama olabiliyor yani.

Şu an ne durumdasın bilmiyorum canım ama benimde bat'tan 3 gün önce yumurtlamam oldu ve bat'ım gecikti. Geç yumurtlama olabiliyor yani.

Merhaba ben ovülasyon testiyle takibe başladım 18 gün oldu yumurtlama göstermiyor sizce yapmaya devam etmelimiyim biri umudumu kırdı bu ay yumurtlamayablrsin dedi ama 20.günde yumurtlayan duydun ben:(

Back