- 8 Ağustos 2014
- 253
- 62
-
- Konu Sahibi Cileklipasta91
Benimde adetimin ustunden 7 gun gecti 24. 25. 26. Gun ovu. Testinde cift cizgiyi yakaladim ve degerlendirdim o haftayi ama tam bilemiyorum hangi gun idrarda hep negatif cikti iki gune kadar yarin kan testi yaptirmaya karar verdim ama korkuyorum negatif cikar diyeAdete 3 gün kala yumurtladım canım 4 gün geçince de öğrendim 10 du :)
Degerin kacti acababende de gec dollenme oldu adettım 10 gun gecıcnce ogrendım
Benimki de hala negatif yeni öğrendim bende takma kafana kan ver rahatla :)Benimde adetimin ustunden 7 gun gecti 24. 25. 26. Gun ovu. Testinde cift cizgiyi yakaladim ve degerlendirdim o haftayi ama tam bilemiyorum hangi gun idrarda hep negatif cikti iki gune kadar yarin kan testi yaptirmaya karar verdim ama korkuyorum negatif cikar diye
Ya bak simdi cok heyecan yaptim umarim bende guzel haberler alirim :) kac haftalik seninkiBenimki de hala negatif yeni öğrendim bende takma kafana kan ver rahatla :)
3 :)Ya bak simdi cok heyecan yaptim umarim bende guzel haberler alirim :) kac haftalik seninki
Seninkide baya kucukmus canim hayirlisiyla kucagina al insallah dua et banada hamislerin duasi kabul olur yaron guzel sonuclar aliyim
Amiiin inşallah en kısa zamanda müjdeyi al inşallah :)Seninkide baya kucukmus canim hayirlisiyla kucagina al insallah dua et banada hamislerin duasi kabul olur yaron guzel sonuclar aliyim
Amin canimAmiiin inşallah en kısa zamanda müjdeyi al inşallah :)