• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç yumurtlama yardımcı olur musunuz

Sblgnr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2020
1.754
832
73
33
Arkadaşlar merhabalar benim gibi olan var mı acaba yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler şimdiden 🥰🙏🌺 şimdi ben 3 Haziran Çarşamba günü çatlatma iğnesi ovitrelle kullandım 5 Haziran cuma günü ise duphaston a başladım 18 haziran 15. Gün kan testi yaptım 1. 20 çıktı gebelik yok dedim burdan ve internetten okuduğum kadar düşük bir ihtimal de olsa yükselme ihtimali varmış adet olmayı bekle gibi yorumlar okudum neyse bekledim . 19 Haziran Cuma günü adet olmadan afedersiniz eşimle beraber olalım dedik olduk sonrasında çok hafif pembemsi lekelenmem oldu aynı gün ilerleyen saatlerde kanamam olmaya başladı ama öyle çok yoğun bi kanama değildi o ara yavaştan ağrılarım da başladı tabi adet ağrısı sandim 20 Haziran cumartesi günü kanamam azalmaya başladı akşamında iyice azaldı bir damla kahverengi leke oldu ondan sonra tamamen kesildi ama bı yandan da ağrıdan ölüyorum tabi ağrılarım cuma başladı pazartesi gününe kadar çok siddetli devam etti doktorumla görüştüm 23 Haziran salı günü doktoruma gittim bütün o agrilarimin sebebi yumurtamin çatlamasından kaynakliymis geç yumurtlamissin yumurtan çatlamış o yüzden o kadar ağri yasamissin şimdi o zaman bizim eşimle beraber olmamız acaba faydası olmuş mudur ya 19 Haziran'da birlikte olduk 20 21 22 Haziran da ağrım oldu yumurtam catlamis spermler de 72 saat canlı kalabiliyormus ya tutmuş müdür acaba kızlar sizce öyle bişey olma ihtimali olabilir mi

Back