Gebeliğe Hazırlık Gec yumurtlama yada gec döllenme

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sadus28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2019
182
170
33
33
Gec döllenme yasayan var mi ve sonrasında neler oldu neler yaşadınız bende aynı durumdayım yardımcı olur musunuz

istagramda biryerde görmüstüm adete 6 gün kala yumurtlama yasayip hamile kalan biri vardi hersey mümkün sanirim

Ben de 6.7 gün varken yumurtlama gördüm adet gunumdede adet olmadım ne zaman test yapsam çıkar bilmiyorum
Adete 6-7 gün kala yumurtladıysanız otomatik olarak adetiniz bi hafta ötelenir. Adet olmamış olmuyorsunuz yani. Ama yumurtlamadan 6-7 gün geçtiyse kanda çıkabilir anca. İdrar testi için 3-4 gün daha bekleyin derim şimdi çıkmaz büyük ihtimalle

Bu arada bende geç döllenme yaşayarak hamile kaldım. Beklediğim tarihten geç oldu yumurtlamam ama beklenen adet tarihini test yapmam Gereken tarihi ona göre belirledim hep. Yumurtlamanın 6ncı gününde idrarda, 7nci günü kanda negatif görüp 11nci günü ikisinde de pozitif gördüm yani olması gereken adete 3 gün kala

11. Günü kesin çıkıyor yani genellikle

Ilk defa geç yumurtlama yaşıyorum adetim geçince ümitlenmistim sonra araştırdım böyle bişey varmış biraz moralim bozuldu benim ayın 21inde yumurtam çatladı o zaman 31 inde mi yapmam gerekiyor testi

Kızlar merhaba benimde bu ay adetin 11. Günü doktora gitmiştim 13 mm var demişti 3 gün sonra yine gel dedi o zaman yumurtayı göremedi çatlamış herhalde dedi yada yumurtlamadın dedi bu haftayı değerlendir dedi benim size sorum biz iki aydın deniyoruz ve iki aydır benden akıntı içinde hafif kan geliyor bu neden olur daha önce hiç gelmemişti

Peki belirtileriniz ne zaman başladı ve ne gibi belirtileriniz vardi

Yumurtlama olduğunda bazılarının kanaması da olabiliyormuş belki ondan kaynaklı olabilir canim

Yumurtlama olduğunda bazılarının kanaması da olabiliyormuş belki ondan kaynaklı olabilir canim
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için benim anlamadığım iki aydır olması bizde iki aydır deniyoruz Doktor 11. Gün 13 mm yumurta var dedi sonra yok dedi bir daha olur mu sizce çok istiyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Ilk defa geç yumurtlama yaşıyorum adetim geçince ümitlenmistim sonra araştırdım böyle bişey varmış biraz moralim bozuldu benim ayın 21inde yumurtam çatladı o zaman 31 inde mi yapmam gerekiyor testi
Evet 31-1 gibi yapabilirsiniz çıkar varsa. Öncesinde de çıkabilir ama garanti olsun bekleyin

Olur canım olur daha yolun başındasın bu kadar takma kafana stres de etkiliyor

Umarım şeninde güzel haberini alırız ben fazla istekliyim ne olacak sonum bakalım.
Inşallah canım Allah isteyen dileyen herkese nasip etsin inşallah.Aslında bende çok istekliyim ama kendimi frenlemeye çalışıyorum ne kadar yapabilirsem artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…