Ben de bugun gecikmenin 5. Günü ama 2 gün once erken gebelik testi yapmistim . Tekrar yapsam cikar mi acabA. 16 gun oldu birlikte olali. Kan versem cikar da belirtiler regl olunca idrarda da cikmayinca kaldim.tekrar erken gebelik yapsam miPeki öncesinde beta hcg baktırmşmuydınız
3 gün gecikti , 1.33 beta
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Geç yumurtlama ile gebe kalan varmı ?
- Konu Sahibi arslnnnn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 15 Mayıs 2022
- 817
- 822
- 33
- 30
Yumurtlama tarihinizi biliyor musunuz belki geç döllenme olmuştur. Regl belirtiniz var mıBen de bugun gecikmenin 5. Günü ama 2 gün once erken gebelik testi yapmistim . Tekrar yapsam cikar mi acabA. 16 gun oldu birlikte olali. Kan versem cikar da belirtiler regl olunca idrarda da cikmayinca kaldim.tekrar erken gebelik yapsam mi
11 mayis diye tahmin ediyorum. Regl in 16.günü siddetli kasik agrim ve akintim olmustu.regl belirtim ara ara oluyor sonra kayboluyor.su an sadece sırt agrim varYumurtlama tarihinizi biliyor musunuz belki geç döllenme olmuştur. Regl belirtiniz var mı
- 15 Mayıs 2022
- 817
- 822
- 33
- 30
11 Mayıs olsaydı dün adet olmuş olmanız gerekirdi test yapmış mıydınız hamile olabilirsiniz11 mayis diye tahmin ediyorum. Regl in 16.günü siddetli kasik agrim ve akintim olmustu.regl belirtim ara ara oluyor sonra kayboluyor.su an sadece sırt agrim var
Cuma gunu yapmistim erken gebelik testi o negatif cikmisti bugun de normal.kaset test yaptim az once o da negatif cikti11 Mayıs olsaydı dün adet olmuş olmanız gerekirdi test yapmış mıydınız hamile olabilirsiniz
- 15 Mayıs 2022
- 817
- 822
- 33
- 30
Anladımm hayırlısı olsun o zaman bir sonraki aya umarım olurCuma gunu yapmistim erken gebelik testi o negatif cikmisti bugun de normal.kaset test yaptim az once o da negatif cikti
Sagolasin insalalhhAnladımm hayırlısı olsun o zaman bir sonraki aya umarım olur
- 26 Mayıs 2024
- 42
- 18
- 3
- 27
Canım tarihlerimiz tahmini aynı benim 21 mayısta regl olmam gerekiyordu fakat olmadım ve test yapmaya başladım, ilk testim 3- 4 saat pozitif olsun sonraki testlerim daha erken pozife döndü ve dün ki testim 10 içinde bugün ki testim ise 5 dk içinde pozitifi gördü fakat, koyulaşma vs olmadığı için (aşırı silik çünkü çizgiler) ben gebe olduğumu düşünmüyorum ama hiç olmayan bir göğüs şişmesi mevcut o yüzden yarın tahlil vereceğim bide ben tedavi görüyorum doktorum letu vermişti belki ondan göğüs şişliğim olmuşta olabilir emin değilimCuma gunu yapmistim erken gebelik testi o negatif cikmisti bugun de normal.kaset test yaptim az once o da negatif cikti
- 26 Mayıs 2024
- 42
- 18
- 3
- 27
Anladımm hayırlısı olsun o zaman bir sonraki aya umarım
- 15 Mayıs 2022
- 817
- 822
- 33
- 30
Testleriniz pozitifse hamilesiniz demektir 1-2 gün içinde belirgin koyulaşma olmaz testlerde. İsterseniz kan verin kesin sonuç alırsınızCanım tarihlerimiz tahmini aynı benim 21 mayısta regl olmam gerekiyordu fakat olmadım ve test yapmaya başladım, ilk testim 3- 4 saat pozitif olsun sonraki testlerim daha erken pozife döndü ve dün ki testim 10 içinde bugün ki testim ise 5 dk içinde pozitifi gördü fakat, koyulaşma vs olmadığı için (aşırı silik çünkü çizgiler) ben gebe olduğumu düşünmüyorum ama hiç olmayan bir göğüs şişmesi mevcut o yüzden yarın tahlil vereceğim bide ben tedavi görüyorum doktorum letu vermişti belki ondan göğüs şişliğim olmuşta olabilir emin değilim
- 26 Mayıs 2024
- 42
- 18
- 3
- 27
Yarın tahlil yaptıracağım,hamile olsam keşke fakat bilmiyorum belkide hemen sevinmek istemiyorum emin değilim, 1,5 senedir sebepsiz olmuyor. ama sizde bi tahlil verin isterseniz benim ablam 6 gün geçmeden testlerinde gebeliği görmediTestleriniz pozitifse hamilesiniz demektir 1-2 gün içinde belirgin koyulaşma olmaz testlerde. İsterseniz kan verin kesin sonuç alırsınız
- 15 Mayıs 2022
- 817
- 822
- 33
- 30
Ben regl oluyorum sanırım kasık ağrısı başladı birde çok az pembe lekelenmem oldu, akşama kadar sökülür diye düşünüyorum umarım siz hamilesinizdirYarın tahlil yaptıracağım,hamile olsam keşke fakat bilmiyorum belkide hemen sevinmek istemiyorum emin değilim, 1,5 senedir sebepsiz olmuyor. ama sizde bi tahlil verin isterseniz benim ablam 6 gün geçmeden testlerinde gebeliği görmedi
- 26 Mayıs 2024
- 42
- 18
- 3
- 27
Umarım hamileyimdir, ve sizde umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız teşekkür ederimBen regl oluyorum sanırım kasık ağrısı başladı birde çok az pembe lekelenmem oldu, akşama kadar sökülür diye düşünüyorum umarım siz hamilesinizdir
Umarım hamileyimdir, ve sizde umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız teşekkür kan verdiniz mi acaba
Umarım hamileyimdir, ve sizde umarım en kısa zamanda hamile kalırsınız teşekkür ederim
- 26 Mayıs 2024
- 42
- 18
- 3
- 27
Verdim fakat olduğum yerde özel hastane yok acilde de almadılar sağlık ocağında verdim aonuç en geç yarın öğlene çıkarmışKan verdiniz mi
Verdim fakat olduğum yerde özel hastane yok acilde de almadılar sağlık ocağında verdim aonuç en geç yarın öğlene çıkarmış
Hadi hayırlısı insallahh istedigin gibi olurVerdim fakat olduğum yerde özel hastane yok acilde de almadılar sağlık ocağında verdim aonuç en geç yarın öğlene çıkarmış