Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eet canım uzatır.bende bu ay geç yumurtladım yumurtlamadan sonraki 10 yada 14. günler arasında adet olman gerekiyo ama olmazsan hamişlikten şüpelenmen gerekiyo ben 13. gün adet oldum .yani şöleki sat ım 18 mart tı ama ben 24. gün yumurtladım ve bu yüzden adetim 23 nisana sarktı.inş yardımcı olmuşumdur inş en kısa zamanda bebek sahibi oluruz hepimiz ayrıca geç adet oldugun için belki adet günlerinde uzun geçebilir
canım biraz araştırdım adetinin kaçıncı günü yapıldıysa tahlilin ona göre bi tedavi başlanırmış ama genel olarak hormonun düşük olması gebelige bazen engel olabiliyomuş.senin adetin kaçıncı günü yapıldı bu tahlil
kızlar bu kadar yumurtlamayı takip ettiğinize göre benim sorumada bi cevap vardır umarım.mukus salgısı (uzayan şeffaf akıntı)nisan 29-30 unda ve bugün yine geldi bu yumurtlama döneminde olduğum anlamınamı gelir?bu kadar sürüyormu sizdede.
lora sen geç yumurtladığın halde 20.gün bile yumurtlamamıştım diyorsun peki nasıl olduda hamiş olduğunu erken öğrenebildin yani yumurtlama geç döllenmen erkenmi olmuş sadece merak ettiğim için soruyorum tatlım
bencede işte yani bilimsellik bile bir yere kadar Rabbim verecekse en umutsuzunada imkansızınada veriyor ama sen bunu haketmiştin tatlım senin yapman gerekn tek şey artık olumsuz düşüncelerden sıyrılıp bol bol şükretmen geçmişi aklına takma hamişlik belirtileri kısa zaman içinde sendede baş gösterecektir bu bile kişiden kişiye değişiyor sabırla bekle canım elini karnına koyduğunda yüreğinde bebişini hissettikten sonra bulantı kusma gibi belirtilere hiç gerek yok sen elini koy ve bebişini hisset yeterki