• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

geç oldu ama buda bizim hikayemiz!!!

yade06

annesinin miniki yusufum
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2007
475
20
298
Ankara
bundan 2 yıl içinde bebek özlemiyle yanarken kendimi kkda buldum çok güzel dostluklar edindim, bilgilendirildim hepinizide çk seviyorum..

.1 yıldır korunmamıza rağmen bebeğim olmuyordu.her ay hep aynı hüsranla bekliyordum.ama artık umursamaz olmuştum ki böyle bir günde bebeğimin olacağını öğrendim.yine adetime 2 gün falan vardı.ama nedendir içimde sanki hamileymişim gibi bir his vardı dayanamadım test yaptım. hafif bir pembe çizgi beliriverdi..o anı kelimelerle anlatmam mümkün değildi..mutluluğum çk sürmedi 5,5 haftalık hamileyken lekelenmelerim başladı..ardından kanamalar ama çk şükür oğlum bana sıkı sıkıya tutundu bırakmadı annesini ardından tansiyon yükselmesi,erken doğum tehlikesi vs.vs..41. haftamıza kadar bir sürü badire atlatarak geldik..bende kahverengi akıntılar hafif hafif sancılar başlamıştı..doktorum herşeyin normal olduğunu 2 cm açılmam olduğunu ve beklemenin bir anlamının olmadığını söyledi..bende normal doğum istediğim için ertesi gün için gün verdi.eğer sancım olmasa suni sancı verilecekti .o kadar mutluydumki bebeğime kavuşacaktım artık..eve geldik tabi hazırlıkları çk öncesinde yapmıştım..o gece hiç bir şeyi kafama takmadans adece bebeğimi düşünerek uyuyarak geçirdim.sabah kalktım duşumu aldım dualarla evimizden çıktım rabbim dedim bana verdiğin emaneti 9 ay korudum sen onu bana bağışla..2 kişi çıkıyoruz 3 kişi olarak gelmeyi nasip et..hakkımda hayırlısını verd deyip ayetel kürsü okuyup ayrıldım evimden..hastaneye vardığımızda yatış işlemleri yapıldı.lavman ypıldı.damar yolu açıldı saat 11 den akşam 6 ya kadar suni sancıyı verdiler..o anı hatırlamak bile istemiyorumn doktorum ara ara geliyor muayene ediyor tık yok.açılma olmuyor ben perişan haldeyim oğlum sertleşiyor karnımda annem kayın validem odada dualar edip ağlıyorlar..o ara nts de bebeğin kalbi zayıflamaya başladı ve midem çk kötü oldu ağrı yanma hep birlikte..doktorum geldi saat 6 da yok dedi yapacak bişey yok dedi acil sezeryana alşmalıyız bebeğin kalbi zayıfllıyor..zaten kendimi unuttum artık oğlumu düşünmeye başladım suni sancıyı kestiler hemen acil sezeryana aldılar..anestezi istedim.ameliyat masasında bile sancı kesilmedidoktorum elimi tuttu ve beni hemen uyuttu uyandığımda ameliyattan çıkartıyorlardı ilk kelimem yusuf yusuf nasıl? doktor yusuf kim diyor bende oğlum o benim nasıl ne olur? çk iyi çk güzel diyorlar annem hemen elime sarıldı ams beni acilen bir yere götürdüler.meğer ben ameliyatta mide kanaması geçirmişim stresden. bebeğimde kakasını yapmış karnımda çk şükür yutmadan almışlar.annem elelrimi bırakmıyor ağlıyor anne ben çk iyimm diyorum o ara yine bayılmışım gözümü odada açtım yusuf ne olur yusufu gösterin diyorum gözlerim narkosun etkisiyle tabi şaş görüyor oğlumu gördüm ne olur kokluyum diyorum. onu kokladım ya işte o ana herşey bitti herşeyimi unuttum çk şükür oğlum sağlıkla dünyaya gelmişdi 3600kg 55 cm..onun sonrasında 10 gün çk zorlandım ama sezeryandan değil midemdem dolayı bişey yiyemiyordum sütümde yoktu...herşeyi atlattık hamd olsun oğlum şimdi 8 ay 22 günlük rabbim herkese nasip etsin..annelik çk güzel bir duygu.a.s.a.s.a.s.

şimdi söyleyeceğim çocuk her anlamda mutluluk..hamile olduğunu duyuyorsun tarifi mümkün olmayan mutluluk karnın büyüyor kımıldıyor inanılmaz güzel birşey hele doğurup emziriyosun ya işte o an bittiğin an....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

oyy kıyamam ..maşallah oğluşunaa..Allah sizi onun başından ,onu sizin yanınızdan eksik etmesinn...

amin inşallahh herkesede nasip etsin...kimsenin kucağı boş kalmasın ...

mide ağrısını bilirim çok zordur,göz açtırmaz insana.ama allahım sana ağrıyla birlikte ilacınıda vermiş,çok geçmiş olsun,güzel bebeğini öp bizim için.allah analı babalı büyütsün.

Back