Geç mi yumurtladım?

Sevilkaraman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2018
110
11
13
Manisa
Benim en son reglim 20 aralıkta oldu. 26 günde bir oluyor reglim.Yumurtlama 13. Gün gösteriyor yani 1 ocak. Ben 15. Gün 3 ocakta ultrasona girdim. Yumurtam çatlamamıştı. Sonra 5 gün sonra gittim. Yani 8 ocakta, yumurtan çatlamış dedi. Yeni mi çatlamış bilmiyorum izler falan vardı.Geç yumurtlama mı oldu ben de? 14 ocakta regl olmam lazım çünkü. Daha önceki reglim 25 kasımda oldu sonra 20 aralıkta bu seferki 14 ocakta olması lazım. Geç yumurtlamam mı oldu? Reglim geç mi gelecek? Normalde reglim düzenlidir sadece kasımda olan 1 gün geç geldi

o aralar ilskiniz olduysa muhtelemn gec dollenme .olan bir gebelik olur fakat gec yumurtalamada dongu bazen uzayabilir

Yumurtlamam geç olursa adetin de gecikir
Aynen anlattığın gibi ben de geç yumurtladigimi düşünüyorum

o aralar ilskiniz olduysa muhtelemn gec dollenme .olan bir gebelik olur fakat gec yumurtalamada dongu bazen uzayabilir
Canım birşey diyeceğim. Geç yumurtladım ya ben, reglim kaç gün geç gelir sence? Yunurtla geç çatladı mı regl de gecikiyor mu? Normalde bugün regl olmam lazımdı ama olmadım. Sanırım yumurta da 7 8 ocakta çatlamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…