Geç mi kaldım sizce?

İhtiyacınız olmadığı halde kadının çalışmasını, üretmesini önemsemenizi çok takdir ettim.
Neden geç olsun? Zaten elinizde bir mesleğiniz var, ikincisi için de olanağınız var.
Tam da ne zaman öleceğimizi bilemediğimiz için istediğiniz işi yapmalısınız.

selam :)
isterseniz 2 senelik ve ikinci öğretim ebelik bölümleri de var, daha kolay olabilir sizin için ki siz benden daha çok araştırmış ve bilgi sahibisinizdir.
yapmadan ölürsem içimde kalır diyorsanız hiçbir zaman geç değildir.
iyi geceler :)

Artık devir değişti. Eğitimin yaşı yok. Millet çocuklu haliyle okuyor artık. 20li yaşlar öğrenmek için de öğrenci olmak için de geç değil.
Ben de ebe değil ama hemşireyim. Severek yapıyorum. Bu meslek kendini bilen, gerçekten yapabildiği ve istediği için yapan insana güzel. Atamasına, iş garantisine ezbere seçen insana ızdırap olur. Anlaşılan sen istiyorsun, pişmanlık duyacağını sanmıyorum.

ben üniversitedeyken 35 yaşında iki çocuk annesi vardı okul birincisi oldu bence okumanın yaşı yok madem maddi sıkıntın ve zaman problemin yoksa ne istiyorsan onu yap.

2 yıl okuyan kişi yüksekokul mezunudur. Üniversite değil.
Soruya gelecek olursak mutlaka istediğin bölüme girmelisin. Ve sakın yaşım geç, öğrenme sıkıntısı olur mu diye düşünme.
Öyle bir şey zihin yanılsaması olur ancak.
En klişe lafla sözümü noktalıyorum: okumanın yaşı yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…