Sivilceli Ciltler Geç iyileşen sivilceler ve lekeler ?

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

missdance

beden eğitimci
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
1.585
19
arkadaşlar merhaba benim sorunum sivilcelerimle daha doğrusu arkalarında bıraktıkları koyu kahverengi lekelerde o kadar geç iyileşiyorlarki anlatamam kimisi hiç geçmiyor doktora gittim bir jel verdi ama pek etkili değil gibi renklerde bir açılma yok.böyle bir sorun yaşayan varmı yada çözümünü bilen varmı yardımlarınızı bekliyorum.

aynı dert bendede var ne ettiysem fayda etmedi ben yaptıkca tekrar sivilce cıktı bende kendi hallerine bıraktım napim:)))

valla bi çare olsa ilk ben yaparım ama kendi haline bırakmaktan başka bi yol göremedim ben bugün doktora gittim test verdi bana bakalım sonuca göre bi tedaviye başlarız dedi hem sivilcelerden hem de lekelreden kurtulmak için uraşcam bende

:bbo:ya hem sivilce çıkıyor geç iyileşiyor bıktım artık yarın doktora gidicem inşallah geçercokacimcoook

aynen ya ben de bu dertten muzdaripimfisfisfis sivilce çıkıyo tamam onu anlıyorum ama niye geçmiyo lekesi kalıyo suratımın ortasında kıpkırmızı olarak gıcık oluyorum ya kötükedihüso:çok üzgünüm:

yok ya böle hayat olmaz.sivilce kadar pis bi hastalık olamaz ya insanı çileden çıkarıo olmaz walla yaa
ne deniyorsam tık yok

bu ara iltihaplı 2 tane çıktı canım geçtiler ama eski izlerle birlikte iz olarak duruyo bende çok sıkıldım ya denemediğim kalmadı

ben expigment kullanıyorum 1 aydır mükemmel diyebilirim.
ben uzuuuuuun yıllardır sivilce ve izleriyle uğraşıp binbir türlü ilaç ve bitkisel kür denesemde sonuç vermedi. şuan doğum kontrol hapı ile expigment kullanıyorum. sonuç vericek gibi. bi araştırın ya da doktorunuza danışın derim.

merhaba arkadaşlar sivilceleriniz için birde elma sirkesi deneyin Su ile seyreltilmiş elma sirkesi ile yüzünüzü temizleyin ve su ile durulayın. Elma sirkesi hem cildi yumuşatacak, hem de antiseptik özelliği ile akneye sebep olan mikropları öldürecektir.

ama leke?lekeleri yok eder mi. nolur nolmaz diye cilt doktoruna mı gitsem napsam:18:

valla sirkeyi ilk defa duydum hiç de denemedim olabilir aslında ama ben sebamed in sabununu kullanmaya başladım sivilceleri kuruttuğu için işe yarıyor diyebilirim. bir de çeşitli kremler var cilt rengine yakın renklerde onlar da biraz işe yarıyor ama kesin bir çözüm bulabilen birini henüz bulamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…