Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım 2 gün sonra tekrar kan ver hcg de yükselme var mı diye baktır. Belki geç döllenmedirMerhaba. Ben yıllardır pcos hastasıyım ve her zaman adetim gecikiyor. 1 yıllık evliyim ve çocuk istiyorum. Her ay test yapıp hüsran yaşıyorum. Bugun yine adetim 25 gün geçti ve kan tahlili yaptırdım 2.86 çıktı. 2 gün önce kasik ağrısı ve sarımsı leke geldi. Dun gece de adet olacakmışım gibi...
Cok teşekkür ederim cevabını için. Insallah hayirlisiyla vardirCanım 2 gün sonra tekrar kan ver hcg de yükselme var mı diye baktır. Belki geç döllenmedir
Merhaba hanimlar, aranizda gec gebelik yasayan var mi. Testiniz nezaman positiv cikti. Kac gün gecikti adetiniz. Belirtileriniz neydi
İnsallah canim haber ver bize de mutlakaCok teşekkür ederim cevabını için. Insallah hayirlisiyla vardir
Haber vereceğim mutlakaİnsallah canim haber ver bize de mutlaka
Malesef adet oldumİnsallah canim haber ver bize de mutlaka
Malesef adet oldum
Bu ay bende maalesef adet oldum ama inşallah önümüzdeki ay göbüşlerimiz dolar canım üzülmek yokMalesef adet oldum
Kilonuz var mı ?Malesef adet oldum
Bu ay bende maalesef adet oldum ama inşallah önümüzdeki ay göbüşlerimiz dolar canım üzülmek yok
Insallah canim hep dua edecem sizedeBu ay bende maalesef adet oldum ama inşallah önümüzdeki ay göbüşlerimiz dolar canım üzülmek yok
Normal kilodaym canim. Vücut kitle indeksine göre normal kilomKilonuz var mı ?
Ama daha çok zayıflamaya calisacam.Normal kilodaym canim. Vücut kitle indeksine göre normal kilom
Bende dua ediyorum canım Allah hepimize nasip etsin inşallahInsallah canim hep dua edecem sizede
Belki biraz daha vermeniz yararınıza olabilir Pcos baya etkiliyorNormal kilodaym canim. Vücut kitle indeksine göre normal kilom
Aynen. Vermeye caliscam ve soğan kutu deneyecem. Teşekkür ederimBelki biraz daha vermeniz yararınıza olabilir Pcos baya etkiliyor
Soğan kürüAynen. Vermeye caliscam ve soğan kutu deneyecem. Teşekkür ederim