- 26 Haziran 2020
- 17
- 6
- 1
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Henüz çok erken canım 6.hafta sonunda 7. Hatta 8 de de duyanlar var. Yolk sac oluşursa sorun yok endişe etme hepsi olurHerkese merhaba ☺ Mayıs 24 son adet tarıhimdi 4 haziran doktora gittim 5+5 dedi doktor adetine göre ayın 10 unda beslenme kesesi olusumuna bakıcakmış. Ama 6.haftada kalp atısı duyanlar var
Bos gebelık olabılır mı yda geç dollenmemi yorum yaparmısınız![]()
Evet cumayı ıple çekıyorum inş sıkıntı olmazGeç olabilir. Herşey kese kalp atışı oluşumuna bağlı.![]()
Daha once dış gebelık gecırmıstım o yuzden herseye tedırgınım inş sorun olmaz cok sağolunHenüz çok erken canım 6.hafta sonunda 7. Hatta 8 de de duyanlar var. Yolk sac oluşursa sorun yok endişe etme hepsi olur
Düzensiz adet gördüğüm için benim de sadece kese göründü geç döllenme en son mesela 50. Günde adet olmuştum benim de 13 haziran dı son adet tarihim doktorda sende biliyorsun zaten geç yumurtlama olduğunu dedi bayramdan sonra bakacak kalp atışına inşallah onu duymakta nasip olurHerkese merhaba ☺ Mayıs 24 son adet tarıhimdi 4 haziran doktora gittim 5+5 dedi doktor adetine göre ayın 10 unda beslenme kesesi olusumuna bakıcakmış. Ama 6.haftada kalp atısı duyanlar var
Bos gebelık olabılır mı yda geç dollenmemi yorum yaparmısınız![]()
Kan testi yapabilirsn. Kesin sonucu o verir zaten. Jinekolojik muayane de hamile misiniz değil misiniz söyler size.. 8 mays bu zamana bebek varsa cinsiyetini bile öğrenirsin ki..Kızlar merhaba
Acil yardiminiza ihtiyacim var benimde en son adet tarihim 8 mayıs hala regl olmadım ve haziran temmuz aylarında haftada 1 ilişkim oldu idrar testi yapıyorum ya silik çıkıyor ya çıkmıyor benimde adetim düzensiz ama son iki aydır 39 günde bir olmuşum. Siz ne zaman idrar testi yaptınız ve belirtileriniz nelerdi bilgilendirirmisiniz beniHuMerTurk B BAM94
semailhn
Hani belki önceki günler tutmayıp sonraki günler döllenme de olmuş olabilir senin belirtilerin neler. 22 haziran da yaptığım kan testinde 1.20 cikmistiKan testi yapabilirsn. Kesin sonucu o verir zaten. Jinekolojik muayane de hamile misiniz değil misiniz söyler size.. 8 mays bu zamana bebek varsa cinsiyetini bile öğrenirsin ki..![]()
Bendeki belirtiler yemek yemesem bile midem sis ama açlık hissediyorum bacak ve bel agrım çok fazla kasiklarim genelde oturunca çok ağrıyor arada mide yanmam oluyor ve gazim çok sık oluyor çok sık tuvalete çıkıyorum midem sürekli kaynıyor ama mide bulantısı göğüs hassasiyeti yok gögusumun halkaları büyümüş ve bi çok süt bezeleri var damarlarım belirginleşmiş ama ağrı sızı yok karnımın altındada dolgunluk hissi var sanki gelmiş biri oraya oturmuş gibi..Kan testi yapabilirsn. Kesin sonucu o verir zaten. Jinekolojik muayane de hamile misiniz değil misiniz söyler size.. 8 mays bu zamana bebek varsa cinsiyetini bile öğrenirsin ki..![]()
Canım benim tekrar söylüyorum.. Kan tahlili yaparsan bütün aklndaki sorulara cevabnı bulursunBendeki belirtiler yemek yemesem bile midem sis ama açlık hissediyorum bacak ve bel agrım çok fazla kasiklarim genelde oturunca çok ağrıyor arada mide yanmam oluyor ve gazim çok sık oluyor çok sık tuvalete çıkıyorum midem sürekli kaynıyor ama mide bulantısı göğüs hassasiyeti yok gögusumun halkaları büyümüş ve bi çok süt bezeleri var damarlarım belirginleşmiş ama ağrı sızı yok karnımın altındada dolgunluk hissi var sanki gelmiş biri oraya oturmuş gibi..
Temmuzun 29undayz..Hani belki önceki günler tutmayıp sonraki günler döllenme de olmuş olabilir senin belirtilerin neler. 22 haziran da yaptığım kan testinde 1.20 cikmisti
Ben en son 13 haziranda olmuştum 50. Günde 21 temmuzda idrar testi yaptım çıktı benim göğüs hassasiyeti ve kasık ağrım vardı hatta adet görücem zannettim aynı adet ağrısı gibiydi mide yanmam da vardı olmaz diyenler var ama bende vardıKızlar merhaba
Acil yardiminiza ihtiyacim var benimde en son adet tarihim 8 mayıs hala regl olmadım ve haziran temmuz aylarında haftada 1 ilişkim oldu idrar testi yapıyorum ya silik çıkıyor ya çıkmıyor benimde adetim düzensiz ama son iki aydır 39 günde bir olmuşum. Siz ne zaman idrar testi yaptınız ve belirtileriniz nelerdi bilgilendirirmisiniz beniHuMerTurk B BAM94
semailhn
Teşekkür ederim canım sağolBen en son 13 haziranda olmuştum 50. Günde 21 temmuzda idrar testi yaptım çıktı benim göğüs hassasiyeti ve kasık ağrım vardı hatta adet görücem zannettim aynı adet ağrısı gibiydi mide yanmam da vardı olmaz diyenler var ama bende vardı
Adet bitiminden itibaren mi 50.gün yoksa iliskiye girdigim günden itibaren mi yoksa adet gecikmesi gününden mi?Ben en son 13 haziranda olmuştum 50. Günde 21 temmuzda idrar testi yaptım çıktı benim göğüs hassasiyeti ve kasık ağrım vardı hatta adet görücem zannettim aynı adet ağrısı gibiydi mide yanmam da vardı olmaz diyenler var ama bende vardı
50. Günde adet olmuştum yani geç adet oluyorum bu ayda o yüzden geç yumurtladım doğal olarak bana Dr yumurta takibi yaptı gün verdi o verdiği ilk günden 21 gün sonra test yaptım pozitif çıktı çizgide gayet koyuyduAdet bitiminden itibaren mi 50.gün yoksa iliskiye girdigim günden itibaren mi yoksa adet gecikmesi gününden mi?
Acaba yeni döllenme olduğu için mi çıkmıyor bilmiyorum sol kasığımda batma var ve midem be karın alt bölgemde şişkinlik hissediyorum arada da adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyor özellikle karın agrım çok oluyor ve akintim var süt beyazı goguslerimdede arada sızlama oluyor çok nadir.50. Günde adet olmuştum yani geç adet oluyorum bu ayda o yüzden geç yumurtladım doğal olarak bana Dr yumurta takibi yaptı gün verdi o verdiği ilk günden 21 gün sonra test yaptım pozitif çıktı çizgide gayet koyuydu
Sizin epey olmuş ama hiç doktora gittiniz mi peki neden düzensiz oluyorsunuz ben inofolic kullandım pko olduğu için düzensiz oluyodum küçük bir polip de varmış o belki engel olabilir de dedi hatta doktor ama sorun çıkarmadıAcaba yeni döllenme olduğu için mi çıkmıyor bilmiyorum sol kasığımda batma var ve midem be karın alt bölgemde şişkinlik hissediyorum arada da adet olacakmisim gibi ağrılarım oluyor özellikle karın agrım çok oluyor ve akintim var süt beyazı goguslerimdede arada sızlama oluyor çok nadir.