Geç döllenmemi, dış gebelik mi?

Tutastek

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2022
21
-8
31
Merhaba kızlar ;
Adetim 25 Eylül de olmuştu Şuan 7 gün adet geçikmem var bugün doktora gittik kese görünmedi doktor şüpheli baktı kan testi yaptırdı beta bhc test 182 doktor geç döllenmiş olabilir 2 gün sonra bu değerin katlaması gerekir tekrar kan testi istedi ama içime şüphe oluştu korkuyorum bu durumu yaşayan var mı

Merhaba kızlar ;
Adetim 25 Eylül de olmuştu Şuan 7 gün adet geçikmem var bugün doktora gittik kese görünmedi doktor şüpheli baktı kan testi yaptırdı beta bhc test 182 doktor geç döllenmiş olabilir 2 gün sonra bu değerin katlaması gerekir tekrar kan testi istedi ama içime şüphe oluştu korkuyorum bu durumu yaşayan var mı
7 gun gecikmeye gore betaniz düşük, o degerde kese gozukmez zaten. Siz 2 gune bir kan verip artışı takip edin. Çok farkli bir zamanda yumurtlamis olmalısınız. Duzenli artışı gormek onemli. Hakkinizda hayirlisi olsun

Merhaba kızlar ;
2gun sonra belli olur demiş zaten doktorunuz.diş gebelikse de erken farkedildigi için iğneyle hallediliyor bildiğim kadarıyla.182de kese gözükmez artiş devam ederse de seri takip ederler.kendi başıma da geldi az az artıyordu benimki geç döllenme değildi hamile kaldığım tarihten emindim.kese göründü sonrasinda bebek oluşmadı kürtaj olmak zorunda kalmıştım.ancak erken dediğim gibi şimdilik sakın kalıp beta HCG takibini bekleyin.

Teşekkür ederim insanın ilkkex başına böyle bişi gelince cidden korkuyor yarın tekrar kan vereceğim inş bebeğim benimle kalır

X