Geç döllenmeeeeeeee

gizlikullanicii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2018
135
12
34
Iliskiden veya adet gecikmesinden kac gun sonra gebelik testi kesindir diyebiliriz ? Yani geç döllenme olmaz bu saatten sonra diyebileceğimiz tarih nedir??????

İlişkiden kaç gün sonraydı
ilişki 22 eylülde oldu (kondomla içime girmeye çalıştı giremedi zaten boşalma da olmadı) ama ben geciktiği için çok korktum üzernden 1 ay 8 gün geçti bugun sabah test yaptım erken gebelik testi ilk 10 dakika negatifti 40 dakika sonra tekrar baktıgımda gölgeli silik çizgi gördüm korktuğum için iki saat sonra gidip test aldım hem kaset hem erken gebelik ikiside ilk 5 dakika içinde sadece negatif gösterdi

ilişki 22 eylülde oldu (kondomla içime girmeye çalıştı giremedi zaten boşalma da olmadı) ama ben geciktiği için çok korktum üzernden 1 ay 8 gün geçti bugun sabah test yaptım erken gebelik testi ilk 10 dakika negatifti 40 dakika sonra tekrar baktıgımda gölgeli silik çizgi gördüm korktuğum için iki saat sonra gidip test aldım hem kaset hem erken gebelik ikiside ilk 5 dakika içinde sadece negatif gösterdi
Büyük ihtimal gebelik yok kan verirseniz netleşir

Aşkım sende benim gibi panik ve korku içindesin onu anladım ama emin ol sende gebelik olmaz. Hem ilişki olmamış hem boşalmamış. Gönlünü ferah tut

X