- 6 Eylül 2018
- 135
- 12
- 34
- Konu Sahibi gizlikullanicii
Iliskiden veya adet gecikmesinden kac gun sonra gebelik testi kesindir diyebiliriz ? Yani geç döllenme olmaz bu saatten sonra diyebileceğimiz tarih nedir??????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Son ilişkiden 16 gün sonraIliskiden veya adet gecikmesinden kac gun sonra gebelik testi kesindir diyebiliriz ? Yani geç döllenme olmaz bu saatten sonra diyebileceğimiz tarih nedir??????
16 gün sonra yapılan test doğrudur diyebilir miyiz yani ben gecikmemin ucuncu gununde hem kasetten hemde erken gebelikten negatif aldım doğrudur değil miSon ilişkiden 16 gün sonra
İlişkiden kaç gün sonraydı16 gün sonra yapılan test doğrudur diyebilir miyiz yani ben gecikmemin ucuncu gununde hem kasetten hemde erken gebelikten negatif aldım doğrudur değil mi
Geç döllenme olsa bile iliskiden 16 gün sonra kesin midir ?Son ilişkiden 16 gün sonra
EvetGeç döllenme olsa bile iliskiden 16 gün sonra kesin midir ?
ilişki 22 eylülde oldu (kondomla içime girmeye çalıştı giremedi zaten boşalma da olmadı) ama ben geciktiği için çok korktum üzernden 1 ay 8 gün geçti bugun sabah test yaptım erken gebelik testi ilk 10 dakika negatifti 40 dakika sonra tekrar baktıgımda gölgeli silik çizgi gördüm korktuğum için iki saat sonra gidip test aldım hem kaset hem erken gebelik ikiside ilk 5 dakika içinde sadece negatif gösterdiİlişkiden kaç gün sonraydı
Büyük ihtimal gebelik yok kan verirseniz netleşirilişki 22 eylülde oldu (kondomla içime girmeye çalıştı giremedi zaten boşalma da olmadı) ama ben geciktiği için çok korktum üzernden 1 ay 8 gün geçti bugun sabah test yaptım erken gebelik testi ilk 10 dakika negatifti 40 dakika sonra tekrar baktıgımda gölgeli silik çizgi gördüm korktuğum için iki saat sonra gidip test aldım hem kaset hem erken gebelik ikiside ilk 5 dakika içinde sadece negatif gösterdi
Aşkım sende benim gibi panik ve korku içindesin onu anladım ama emin ol sende gebelik olmaz. Hem ilişki olmamış hem boşalmamış. Gönlünü ferah tutilişki 22 eylülde oldu (kondomla içime girmeye çalıştı giremedi zaten boşalma da olmadı) ama ben geciktiği için çok korktum üzernden 1 ay 8 gün geçti bugun sabah test yaptım erken gebelik testi ilk 10 dakika negatifti 40 dakika sonra tekrar baktıgımda gölgeli silik çizgi gördüm korktuğum için iki saat sonra gidip test aldım hem kaset hem erken gebelik ikiside ilk 5 dakika içinde sadece negatif gösterdi
kan veremem malesefBüyük ihtimal gebelik yok kan verirseniz netleşir
gercekten hep panik ve korku olmayacağını biliyorum ama ya olursa düşüncesi beni mahvetti deli gibi test yaptımAşkım sende benim gibi panik ve korku içindesin onu anladım ama emin ol sende gebelik olmaz. Hem ilişki olmamış hem boşalmamış. Gönlünü ferah tut
Acile hastayım diye gidin onlar zaten ilaç yazmadan önce gebelik bakarlar kandakan veremem malesef
abla 19 yasındayım ailemle yasıyorum bunu yapamam ki bu testler doğru değil midir bir ayı geçkin süre geçti negatfiAcile hastayım diye gidin onlar zaten ilaç yazmadan önce gebelik bakarlar kanda
Boşalma olmadıysa gebelik yoktur canım korkma. Çok düşük ihtimal senin bu dediğin gönlünü ferah tutabla 19 yasındayım ailemle yasıyorum bunu yapamam ki bu testler doğru değil midir bir ayı geçkin süre geçti negatfi