• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenmee yardım

btaska

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2022
4
0
1
30
Merhaba ben 30 günde 1 regl oluyorum eşimle reglim gelmeden 3 gün önce ve 1 gün önce korunmadan ilişki yaşadık reglim şu an 6 gün gecikti ilişkiden de 7 gün geçmiş oldu. normalde reglim 6 gün gecikmez bu arada kan testim negatif çıktı buna rağmen hamile olabilir miyim? olabilirsem bir daha ne zaman test yapmalıyım?

Merhaba ben 30 günde 1 regl oluyorum eşimle reglim gelmeden 3 gün önce ve 1 gün önce korunmadan ilişki yaşadık reglim şu an 6 gün gecikti ilişkiden de 7 gün geçmiş oldu. normalde reglim 6 gün gecikmez bu arada kan testim negatif çıktı buna rağmen hamile olabilir miyim? olabilirsem bir daha ne zaman test yapmalıyım?
Normalde zannetmiyorum hamilelik olması ama daha önce korunmasız ilişkiniz olmadı mı ?

Çevremdekiler geç döllenme olmuş olabilir ilişkiden 7 gün sonra çıkmaz falan diyorlar ondan sormak istedim kafam çok karıştı çünkü

Back