• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenmeden şüpheleniyorum lütfen yardım edinnnn hanımlarrrrr

Rana 44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2025
2
0
1
25
Merhaba hanımlar adetim 8 gündür geçiyor 3.gün5.gün ve bugün test yaptım hep negatif ama hala olmadım ve cok düzenli adet gören birisiyim neden böyle oldu pozitife dönermi pazartesi kan testi vereceğim ama umudum kalmadı hep negatifi görmekten geç döllenme olabilirmi bu arada belim aşırı ağrıyo ağrısı kalçama kadar iniyor ara ara kasıklarımda da ağrı var lütfen bana yardımcı olun 😔

Merhaba hanımlar adetim 8 gündür geçiyor 3.gün5.gün ve bugün test yaptım hep negatif ama hala olmadım ve cok düzenli adet gören birisiyim neden böyle oldu pozitife dönermi pazartesi kan testi vereceğim ama umudum kalmadı hep negatifi görmekten geç döllenme olabilirmi bu arada belim aşırı ağrıyo ağrısı kalçama kadar iniyor
Son cümlenizi gebelik belirtisi mi diye sormak amaçlı yazdıysanız diye söylüyorum;eğer gebelik olsaydı testte çıkardı. Yani belirti verecek kadar ilerlemiş bir gebelik olsaydı silik çizgi de olsa çıkardı testte.
Yılda 2-3 kez regl düzeninin bozulmasını normal karşılıyor doktorlar. Öyle birşeydir sizinki de. Hayırlısı olsun 🤲🏼

Son cümlenizi gebelik belirtisi mi diye sormak amaçlı yazdıysanız diye söylüyorum;eğer gebelik olsaydı testte çıkardı. Yani belirti verecek kadar ilerlemiş bir gebelik olsaydı silik çizgi de olsa çıkardı testte.
Yılda 2-3 kez regl düzeninin bozulmasını normal karşılıyor doktorlar. Öyle birşeydir sizinki de. Hayırlısı olsun 🤲🏼
Çok teşekkür ederim inşallah isteyen herkese rabbim nasip eder bende öyle düşünüyorum artık okadar gün gectı illa bir silik çizgide olsa çıkardı umut işte maalesef hiç bitmiyor

Back