geç döllenmeden anlayanlar

Adet oldum ben canım tarlusal ile .2 ay gelmedi adetim sonra kan testi yaptırdım negatif olunca tarlusal içtim.20 şubat da da adet oldum . Rahim filmi çektirdim
Peki ilk kezmi gecikme oldu?benim ilk kez gecikti çok düzenli normalde.pişman oldum valla kullandığıma olmuyorsa vardır rabbimin bir bildiğiboşu boşuna düzenimiz bozuluyor.oldumu varmı gebemiyim.

Peki ilk kezmi gecikme oldu?benim ilk kez gecikti çok düzenli normalde.pişman oldum valla kullandığıma olmuyorsa vardır rabbimin bir bildiğiboşu boşuna düzenimiz bozuluyor.oldumu varmı gebemiyim.
Canım ilk kez gecikme olduysa 1 hafta sonra tekrar test yaptır . Çatlama iğnesi olmadı isen gecikme olması normal galiba . Ama çatlama iğnesi olduysan bekle biraz daha

Hayır vurulmadı canım.söyle söylim bugun 4 gün oldu gecikeli.iyice sıkıldım beklemekten.adet olsam en azından olmadı derim ama ortada birşey yok.cevap verdiğin için çooookk teşekkür ederim

Hayır vurulmadı canım.söyle söylim bugun 4 gün oldu gecikeli.iyice sıkıldım beklemekten.adet olsam en azından olmadı derim ama ortada birşey yok.cevap verdiğin için çooookk teşekkür ederim
4 gün çok erken canım . Ama kist olmuş mu olmamış mı bi kontrole git . Bekleme daha fazla . Kist varsa görüyor doktorlar

4 gün çok erken canım . Ama kist olmuş mu olmamış mı bi kontrole git . Bekleme daha fazla . Kist varsa görüyor doktorlar
Gittim doktora klomenin amacının zaten kist oluşması gerektiğini söyledi.üstelik iki dr aynı şeyi söyledi.o şekilde ya gebe yada adet olunur dedi.kanda test yaptı.2.0 çıktı ama ben adet in gecikmesinin ertesi günü gittim dr

Tekrar gebelik testi yaptın mı canım

Tekrar gebelik testi yaptın mı canım
Kistten amaç folikül (yumurta) dır yani canım . Kist oluşmasını istemez doktorlar . Gebeliğe ve adete engel olur çünkü . Bende adet olamadım klomen den sonra kist olmuş 2 tane . Tarlusal kullandım 10 gün adet oldum resmen attım içimden kistleri

Bugun çok afedersin sümüksü bir akıntı geldi baya.şüpelendim test yaptım ama yine negatif çıktı.ama hala adet olmadım tuaf

Senin adetin normalde nasıldı düzenlimi klomenden sonra ilk kezmi oldu.benim ilk kez adetim geçikti normalde çok düzenli.benim ilk çocuğumda da ben hiç bir belirti hissetmemiştim 6haftalıkken ögrendim.ama o zaman cahilmişim galiba adetim geçmişmiydi geçmemişmiydi hatıtlamıyorum.2. Çocuk için geç kaldım sanırım.11 yıl var arasında

Canım benim de düzenli ama gecikti kistten dolayı . Allah bağışlasın canım. İnşallah 2. De olur en kısa zamanda

Canım benim de düzenli ama gecikti kistten dolayı . Allah bağışlasın canım. İnşallah 2. De olur en kısa zamanda
Amin Rabbim isteyen herkese versin.oglum kardeş isteyip duruyor.2 senedir kısmet olmadı.umarım seninde en kısa zamanda olur bebişin canım

Amin Rabbim isteyen herkese versin.oglum kardeş isteyip duruyor.2 senedir kısmet olmadı.umarım seninde en kısa zamanda olur bebişin canım
İnşallah canım . Biz 3 yıldır deniyoruz olmadı . Rahim filmi istedisonunda doktor aşılama için

Masallah baya ara vermissiniz. Peki klomenle falannjel gibi birsey kullandinizmi. Bende bu ay ilk defa klomen kullandim. Catlama ignesi yapilmadi 2 yumurta varsi ama ben ovulasyon testi ile takip ettim. Catladi gerci ikisidemi catladi bilemiyorum. Bugun adet olmam lazimdi olmadim. Testlerde negatif ama ben jel kullandim ondan gecikecek sanirim. Dr. Jel bitince birkac gune adet okursun demisti sali gunu bitecek kismetse.

Klomen kullandım ilk kez.ama adet olamadım hala.testler negatif çıkıyor.

Aslında çok kafaya takıyoruz galiba.çünkü beyinde bitiyor herşey.ovulasyon testi denedinmi hiç?
Denedim canım ama benim eşimde varikosl çıktı sayımız çok az olduğundan gebelik oluşmadı . Şimdi de aşılamaya doğru ilerliyoruz bakalım canım

Denedim canım ama benim eşimde varikosl çıktı sayımız çok az olduğundan gebelik oluşmadı . Şimdi de aşılamaya doğru ilerliyoruz bakalım canım
Hayırlısı olsun.ALLAH tan ümit kesilmez.arkadasım 17 yıl sonra çocuk sahibi oldu

Klomenle iğne şart değil canım doktor zaten ilaç bittikten sonra kontrole çağırıp yumurtan olmuş mu çatlamaya müsait büyüklükte mi diye kontrol ediyor. Bizimki de öyle oldu iğne kullanmadan çatlama oldu doktor gün vermişti ona göre değerlendirdik ilk ayda tutmuştu. Eğer iyi bir doktorsa zaten gerekeni yapıyor ilişki gününü bile çatlama olacaksa söylüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…