• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geç döllenmede kalp atışı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Btl41
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Btl41

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2025
27
6
1
27
Kızlar merhaba, geç döllenme olanlar kalp atışını kaçınca haftada duydunuz acaba ?

Evet göründü ama kalp atışı duyamadık. SAT a göre 7+5 ama adet gecikmesinden 11 gün sonra pozitif sonuç aldık. Geç döllenme diye düşünüyoruz.

Merhaba benim son adetim 29 ağustostu, 3 ekimde gebelik testim pozitif geldi pozitif testten 2.5 hafta sonra kalp atışı duyduk onu da vajinal ultrason ile duyduk geç döllenme olduğuna karar verildi 2 hafta geriye çektik som adet tarihini. Bu olay 2022 de oldu bu arada 😅 şu anda oğlum 19 aylık. Gönlünüzü ferah tutun. Bana önce dış gebelik dediler sonra boş gebelik dediler sonra kanamalarım oldu düşük yapıyorsun dediler çok şükür haftasında sağlıkla geldi

Merhaba benim son adetim 29 ağustostu, 3 ekimde gebelik testim pozitif geldi pozitif testten 2.5 hafta sonra kalp atışı duyduk onu da vajinal ultrason ile duyduk geç döllenme olduğuna karar verildi 2 hafta geriye çektik som adet tarihini. Bu olay 2022 de oldu bu arada 😅 şu anda oğlum 19 aylık. Gönlünüzü ferah tutun. Bana önce dış gebelik dediler sonra boş gebelik dediler sonra kanamalarım oldu düşük yapıyorsun dediler çok şükür haftasında sağlıkla geldi
Umarım benimde öyle olur 🤲🏻 banada başta dış gebelik dediler. Sonra kese göründü. Şimdi de kalp atışı yok diyorlar ama normal Sat a göre hesaplıyorlar. Bende bi umut bekliyorum.

Merhaba bende adet gecikmemin 20. Günü pozitif sonuc aldım muhtemelen geç yumurtlamışım keseyi 6+6 da bebeğimi ve kalbini 7+6 da duydum bu arada bu haftaları doktorum keseme göre hesapladı adet tarihine göre 10. Haftalardaydım kalp atışını duyduğumda

Back